Στο ΑΕΡΙΝΟ το Σάββατο οι Full Houze Band

Συνεχίζει τις μουσικές βραδιές το μουσικό καφέ ΑΕΡΙΝΟ της πόλης μας, και απόψε Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, υποδέχεται τους Full Houze Band

0 233

Συνεχίζει τις μουσικές βραδιές το μουσικό καφέ ΑΕΡΙΝΟ της πόλης μας, και απόψε Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, υποδέχεται τους Full Houze Band

Συνεχίζει τις μουσικές βραδιές το μουσικό καφέ ΑΕΡΙΝΟ της πόλης μας, και απόψε Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, υποδέχεται τους Full Houze Band.

Σχηματίστηκαν το Μάρτιο του 2001 στη Θεσσαλονίκη και συνεχίζουν ακάθεκτοι έως σήμερα να παίζουν rock ‘n’ roll. Με αναρίθμητα live στα περισσότερα stage της πόλης, αλλά και σχεδόν σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα, καθώς και δύο μηνιαίες περιοδείεςστα νησιά των Κυκλάδων (2004, 2007) έχουν δημιουργήσει το δικό τους κοινό. Ιδιαίτερη αίσθηση έχουν κάνει οι εμφανίσεις τους δίπλα σε μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας blues/rock σκηνής, όπως οι DR. FEELGOOD, NINE BELOW ZERO, PAVLOV ‘S DOG, SNOWY WHITE και NELLY TRAVIS, καθώς και η συμμετοχή τους σε διάφορα festivals με πιο πρόσφατο το TOTAL FLAME festival στη Μόσχα στο οποίο πήραν μέρος το καλοκαίρι του 2012.

Βασισμένοι στις ρίζες της μουσικής της Νοτίου Αμερικής (Southern Rock, Blues, Rock ‘n’ Roll) έχουν διαμορφώσει το δικό τους προσωπικό ήχο και ένα ιδιαίτερο στυλ παιξίματος. Το ρεπερτόριό τους πλουτίζεται ολοένα και περισσότερο με δικές τους συνθέσεις, οι οποίες φαίνεται να κλέβουν τις εντυπώσεις στα live! Δίνοντας το 100% του εαυτού τους σε κάθε ζωντανή τους εμφάνιση, οι FULLHOUZE δημιουργούν μια ζεστή ατμόσφαιρα και πετυχαίνουν την αυθόρμητη συμμετοχή του κοινού, μετατρέποντας κάθε βραδιά σε ένα rock party.

Έχουν ολοκληρώσει το πρώτο τους άλμπουμ “Streets of town”
κυκλοφόρησε σαν ανεξάρτητη παραγωγή τον Μάρτιο του 2012.

Η σύνθεσή τους έχει ως εξής:

Πάνος Δούκας (φωνή)
Γιώργος Κερατσόπουλος (ηλ. κιθάρα)
Μίλτος Βελούκας (ηλ. κιθάρα),
Γιώργος Αθανασιάδης (Fender μπάσο)
Βασίλης Κουτής (τύμπανα)

EIΣΟΔΟΣ 4 ευρω – ΤΗΛ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6974816991

FullHouze

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.