Στο ΑΕΡΙΝΟ το G.K GROUP

Το group που θα εμφανιστεί στην Καλαμπάκα για μια μοναδική συναυλία δημιουργήθηκε από τον Γιάννη Καραδήμο τον Ιανουάριο του 2010.

0 209

Το group που θα εμφανιστεί στην Καλαμπάκα για μια μοναδική συναυλία δημιουργήθηκε από τον Γιάννη Καραδήμο τον Ιανουάριο του 2010. Το group που θα εμφανιστεί στην Καλαμπάκα για μια μοναδική συναυλία δημιουργήθηκε από τον Γιάννη Καραδήμο τον Ιανουάριο του 2010. Έπειτα στο group εισήλθαν τα μέλη: Κώστας Μυλωνάς (τύμπανα), Βασίλης Λιάκος (μπάσο), Dorian Pirvu (πλήκτρα) όπου δούλεψαν ένα demo με 4 κομμάτια neutrality, through my eyes, looking the sky, space trip, τα οποία βιντεοσκοπήθηκαν στο μύλο (Τρίκαλα). Το στυλ του group κινείται στο χώρο της instrumental fusion, rock σκηνής τον Μάιο του 2010 πραγματοποίησαν το πρώτο τους live στην Λάρισα όπου είχε μεγάλη απήχηση από το κοινό. Τον Σεπτέμβριο του 2010 εισήλθαν 2 καινούργια μέλη: Γιώργος Κουτσικούλης (μπάσο), Αποστόλης Γιάγκος (πλήκτρα) όπου από τότε δουλεύουνε το παρών υλικό και καινούργιο καθώς επίσης και διασκευές από μεγάλους καλλιτέχνες (miles davis, jeff beck, billy copham etc.). Ton ioynio toy 2011 to group θα ηχογραφήσει το πρώτο του άλμπουμ με τίτλο neutrality.
Το group θα εμφανιστεί στο Αέρινο (Καλαμπάκα) την Κυριακή 22.05.2011 με ώρα έναρξης: 21:30. Θα επακολουθήσουν και άλλες εμφανίσεις στην Αθήνα και σε περιοχές της Θεσσαλίας.

 

gk__GROUP

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.