Στήριξη υποψηφιότητας του Τρέλλη Αθανάσιου στον Δήμαρχο Θεόδωρο Αλέκο

1 1.271

Στήριξη υποψηφιότητας στον Δήμαρχο Θεόδωρο Αλέκο, στη μάχη για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές δίνει ο Τρέλλης Αθανάσιος

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση καλωσορίζω στην παράταξη μας, έναν ακόμη συνοδοιπόρο με ικανότητες και διάθεση προσφοράς στα κοινά, για να δώσει μαζί μας την Αυτοδιοικητική μάχη για την ανάπτυξη και την πρόοδο του Δήμου Μετεώρων. Τον καλωσορίζω στην ομάδα μου και του εύχομαι ό,τι καλύτερο και καλή επιτυχία.

Δήλωση υποψήφιου Συμβούλου κ.Τρέλλη Αθανάσιο με την παράταξη του Δημάρχου:

Ως παλιός αυτοδιοικητικός με θητεία προέδρου στην κοινότητα Αγιοφύλλου του Δήμου Χασίων, ως πρόεδρος για πολλά έτη του αγροτικού συνεταιρισμού Αγιοφύλλου και ως πρόεδρος της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, είμαι σε θέση και μπορώ να γνωρίζω τι ακριβώς χρειάζεται ο τόπος μας για την πολυπόθητη ανάπτυξη.

Την ανάπτυξη αυτή, ήρθε η ώρα να την σχεδιάσουμε οι ίδιοι, ίσα και δίκαια, για όλα τα δημοτικά διαμερίσματα, όλες τις περιοχές, με σεβασμό στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους, στις πραγματικές αξίες. Η ανάπτυξη και οι προοπτικές του Δήμου μας να φτάσουν μέχρι το πιο μικρό χωριό, συμβάλλοντας στην πραγματική αναγέννηση της υπαίθρου στο σύνολο της. Δηλώνω έτοιμος να συμμετέχω σε αυτή τη μάχη με την παράταξη της οποίας είναι επικεφαλής ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αλέκος, δίνοντας τον καλύτερο μου εαυτό όπως πάντα για το καλό του συνόλου.

Ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων

Θεόδωρος Γ. Αλέκος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
1 Σχόλιο
  1. ΟΧΙάς λέει

    Εσύ στηρίζεις Αλέκο εσένα ποιος σε ψηφίζει με το συνδυασμό του Αλέκου ;

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.