Στήριξη του ΠΑΣΟΚ Τρικάλων στον Σωτήρη Παπαχρήστο

0 2.721

Χαιρετίζουμε τον αγώνα και ευχόμαστε καλή επιτυχία στον συνδυασμό «Ανοιχτοί Ορίζοντες» με επικεφαλής τον Σωτήρη Παπαχρήστο.

Η διοικητική εξέλιξη από τους αυτόνομους δήμους και κοινότητες στους καποδιστριακούς δήμους και στη συνέχεια στους διευρυμένους δήμους του «Καλλικράτη» δεν συνεπάγεται ότι κατάφερε να ενσωματώσει όλα εκείνα τα στοιχεία που είναι απαραίτητα ώστε οι δημότισσες και οι δημότες των διευρυμένων δήμων να αισθάνονται οργανικά μέλη της ίδιας κοινωνίας/κοινότητας του δήμου τους.

Μέχρι τώρα, διατηρήθηκαν και αναπαράχθηκαν αφενός η «μηχανική λειτουργία» του Δήμου κι αφετέρου οι κοινωνικές, οικονομικές και πολιτιστικές ιεραρχήσεις μεταξύ των κοινοτήτων.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει να είναι μία Δυναμική Κοινότητα που αναπτύσσεται ομόρροπα, βασιζόμενη στην αλληλεγγύη, στην συνεργασία και στην συνέργεια των κοινοτήτων τόσο μεταξύ τους, όσο και με την πόλη-έδρα του Δήμου. Οι πολίτες είναι αυτοί που πρέπει να αποφασίζουν για την ζωή και το μέλλον των παιδιών τους, ανατρέποντας συνεχώς την δημιουργία στεγανών στο κέντρο λήψης αποφάσεων.

Για να επιτευχθούν αυτά, απαιτείται όραμα, θέληση και οι αναγκαίες δεξιότητες και ικανότητες, τα οποία διαθέτει ο υποψήφιος δήμαρχος Σωτήρης Παπαχρήστος και τα μέλη του συνδυασμού «Ανοιχτοί Ορίζοντες».

Όλοι οι δημοκράτες πολίτες του Δήμου Μετεώρων, οφείλουν να συσπειρωθούν στηρίζοντας τον συνδυασμό που θα πάει μπροστά τον τόπο.

Ν.Ε. ΠαΣοΚ – Κίνημα Αλλαγής Τρικάλων

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr