Στήριξη ΚΕΔΕ στο Δίκτυο Δήμων Περιοχής Πίνδου

1 306

Στήριξη στους Δήμους που συγκροτούν το ομώνυμο Δίκτυο Δήμων Περιοχής Πίνδου, δίνει η ΚΕΔΕ. Ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου κλήθηκε και παραβρέθηκε στη συνάντηση του Δικτύου, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020 στην έδρα του Δικτύου, την Πύλη του νομού Τρικάλων.

Η ουσιαστική συζήτηση περιστράφηκε σε όλα τα θέματα που αφορούν στη ζωή, διαβίωση, εξυπηρέτηση και σύγχρονες ανάγκες των ορεινών Δήμων της Πίνδου.

Ο κ. Παπαστεργίου τόνισε την ανάγκη να στηριχθούν οι ορεινοί αυτοί Δήμοι, μέσω της συνεργασίας με την ΚΕΔΕ, στα θέματα που τους αφορούν, όπως τα αναπτυξιακά, ενεργειακά και άλλα σημαντικά.
Τα μέλη του Δικτύου συζήτησαν επίσης θέματα επέκτασής του και ενίσχυσης των δράσεών του.

Στη συνάντηση παρέστησαν Δήμαρχοι και εκπρόσωποι των Δήμων Πύλης, Μετεώρων, Αργιθέας, Λίμνης Πλαστήρα, Αγράφων, Αμφιλοχίας, Μουζακίου, Κεντρικών Τζουμέρκων, Βόρειων Τζουμέρκων

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

  1. ΟΧΙάς λέει

    Από το 2016 γίνονται συζητήσεις παρουσιάσεις τοποθετήσεις και προβληματισμοί προτεινόμενα σχέδια Συμφώνου Συνεργασίας για επανενεργοποίηση της ορεινής ζώνης της Πίνδου και της ανασυγκρότησης των τοπικών παραγωγικών συστημάτων.Τα διοικητικά συμβούλια αλλάζουν, ο τόπος όμως δεν αλλάζει. Μήπως δουλευόμαστε.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.