Στην τελική ευθεία των εκλογών σε χωριά της Φαρκαδόνας ο Κώστας Σκρέκας για σταθερή Κυβέρνηση Ν.Δ.

0 3.670

Σε  χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας περιόδευσε ο Κώστας Σκρέκας την Κυριακή, στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, συνεχίζοντας τις επαφές του με τους συμπολίτες του για να γίνει πράξη το σαφές μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για σταθερή Κυβέρνηση για μία Αυτοδύναμη Ελλάδα.

Μιλώντας στους κατοίκους στο Κεραμίδι, στο Αχλαδοχώρι, στο Διάσελλο, στην Κρήνη, και στο Γριζάνο, αναφέρθηκε στις βασικές προτεραιότητες για τη νέα τετραετία με έμφαση στο σχέδιο για καλύτερους μισθούς, καλύτερες συντάξεις, νέες θέσεις εργασίας και ένα καλύτερο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Στην καρδιά του κάμπου, ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις ουσιαστικές πολιτικές στήριξης του πρωτογενούς τομέα αλλά αλλά και στη συνδρομή με αποζημιώσεις στους πληγέντες από φυσικές καταστροφές, με τον ίδιο να υπογραμμίζει την άμεση παρουσία των συνεργείων του ΕΛΓΑ στην περιοχή, μετά τις συνεχείς βροχοπτώσεις που προκάλεσαν ζημιές σε καλλιέργειες. Ο κ. Σκρέκας ζήτησε από τους συγκεντρωμένους να δώσουν στις 25 Ιουνίου ισχυρή εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη υπογραμμίζοντας ότι «όσο πιο ισχυρή είναι αυτή η εντολή, τόσο πιο σταθερά μπορεί να κυβερνήσει η Ν.Δ. την επόμενη ημέρα».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr