Στην ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ το 2023 η Χασαποταβέρνα «ΓΟΥΣΙΟΣ» από τους πελάτες της στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης!

0 3.449

Στην θέση 1st CLASS – ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ, βρέθηκε η Χασαποταβέρνα «ΓΟΥΣΙΟΣ» στον Μηλότοπο Ελαφίου Καλαμπάκας μετά από τις βαθμολογίες των πελατών στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης για το 2023!

Η γνωστή χασαποταβέρνα που λειτουργεί καθημερινά και προσφέρει μοναδική ποιότητα και φιλοξενία σε ντόπιους και περαστικούς, μέσα από τις θετικές κριτικές, έχει βραβευτεί με πολλούς τίτλους κάνοντάς την να ξεχωρίζει στην περιοχή και να αποτελεί νούμερο ένα γαστρονομικό προορισμό στο Δήμο Μετεώρων!

Στις πολλές διακρίσεις που έχει γνωρίσει η Χασαποταβέρνα «ΓΟΥΣΙΟΣ» όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας της, ήρθε να προστεθεί και αυτό του νικητή… για το 2023 που την κατατάσσει στην 1st CLASS – ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ στην κατηγορία “Εστιατόριο – Ψησταριά” στην Καλαμπάκα από την Best of Greece βάση των βαθμολογιών των πελατών στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης!

Οι Δημήτρης και Σωτήρης Νάστος ευχαριστούν για ακόμα μια φορά όλους τους πελάτες για την προτίμηση και εμπιστοσύνη που τους δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια και υπόσχονται να συνεχίσουν να είναι κοντά τους με την ευθύνη και την ποιότητα που κάνει την χασαποταβέρνα “ΓΟΥΣΙΟΣ” να ξεχωρίζει!

Χασαποταβέρνα “Γούσιος” – Τηλ.: 24320 88008 και 6945369080

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr