Στην Πρέβεζα ο Κώστας Σκρέκας για να έρθει σταθερά η ελληνική περιφέρεια πιο κοντά στην Ευρώπη

0 614

Σειρά επαφών με θεσμικούς φορείς και πολίτες είχε στην Πρέβεζα ο Υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας ο οποίος έχει την ευθύνη της Ηπείρου για τη Νέα Δημοκρατία ενόψει την ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

 

Ο Τρικαλινός Υπουργός, συνοδευόμενος από τον Βουλευτή Πρέβεζας της Ν.Δ. Σπύρο Κυριάκη είχε σειρά επαφών με τοπικούς θεσμικούς εκπροσώπους. Με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Στράτο Ιωάννου, τον Δήμαρχο της πόλης κ. Νικόλαο Γεωργάκο, τη Διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου ενώ επισκέφθηκε και τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ.κ. Χρυσόστομο.

 

Στο επίκεντρο των επαφών του βρέθηκε το αναπτυξιακό σχέδιο για την περαιτέρω αναβάθμιση της περιοχής με έμφαση στον τουρισμό, τον πρωτογενή τομέα και τη μεταποίηση. Ο κ. Σκρέκας υπογράμμισε την προτεραιότητα της Κυβέρνησης στην ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της κάθε περιοχής, τονίζοντας ότι «δουλεύουμε από κοινού προκειμένου να διασφαλιστούν υψηλοί ρυθμοί ανάπτυξης, νέες και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας. Η στήριξη όλης της Περιφέρειας είναι κεντρική πολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησής του Κυριάκου Μητσοτάκη».

 

Ο κ. Σκρέκας περπάτησε στους δρόμους της πόλης, συναντήθηκε με δεκάδες πολίτες. Είχε εγκάρδιες και  ειλικρινείς επαφές και κάλεσε τους πολίτες να δώσουν μαζί στις εκλογές της  9ης  Ιουνίου,  τη μάχη για να έρθει η Ελλάδα σταθερά, πιο κοντά στην Ευρώπη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr