Στην Philoxenia το χορευτικό του Μ.Ε.Ε.Σ Διάβας

0 784

Δεχτήκαμε με πολλή χαρά και χωρίς δεύτερη σκέψη την πρόσκληση – πρόταση του κ. Γιάννη Μπουτίνα, περιφερειακού συμβούλου, υπεύθυνου τουρισμού και οργάνωσης του περιπτέρου της περιφέρειας Θεσσαλίας στη Philoxenia Θεσσαλονίκης, να παρουσιαστεί το χορευτικό τμήμα ενηλίκων στη Philoxenia.

Την Κυριακή 10-11-19, παρόντος του Περιφερειάρχη κ. Αγοραστού, του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Μιχαλάκη, του κ. Μπουτίνα και περιφερειακών συμβούλων από όλη τη Θεσσαλία οι χορευτές μας παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς που ξεσήκωσαν το κοινό.

Η δασκάλα μας κ. Βίκυ Ρεντζελά συνόδευσε κσι επόπτευσε το χορευτικό τμήμα.

Το συμβούλιο πρόσφερε παραδοσιακές πίτες που έγιναν ανάρπαστες.
Προς μεγάλη και ευχάριστη έκπληξή μας ακολούθησε τιμητική βράβευση του συλλόγου μας από τον Περιφερειάρχη κ. Αγοραστό και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Μιχαλάκη και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό.

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Γιάννη Μπουτίνα που μας έδωσε την ευκαιρία να βγούμε για δεύτερη φορά φέτος εκτός ορίων νομού, αλλά και για τη θερμή υποδοχή και περιποίηση.

Τον συγχαίρουμε για το άριστο έργο που επιτέλεσε στη Philoxenia για την προβολή του τόπου μας.

Ο κ. Βαγγέλης Γκιάτας ήταν παρών στην εκδήλωση, που την κάλυψε δημοσιογραφικά και πρόβαλε τον τόπο μας με τον καλύτερο τρόπο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.