Στην ομάδα της Θεόπετρας ο Φίλιππος Κεραμάς;

0 740

Παρελθόν αποτελεί από την ομάδα του Γίγα Ριζαρίου ο Φίλιππος Κεραμάς όπως και ο ίδιος έκανε γνωστό από το ευχαριστήριο του το οποίο και αναρτήσαμε.

Αναφορά στον μεγάλο ποδοσφαιριστή Φίλιππο Κεραμά κάνει και η αθλητική ιστοσελίδα των Τρικάλων  trikalascore.gr που δίνει και την πληροφορία που κυκλοφορεί έντονα στους αθλητικούς κύκλους της πόλης μας πως ο Φίλιππος θα είναι παίκτης της Θεόπετρας τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπου η ομάδα θα είναι ιδιαίτερα ανανεωμένη!

Το trikalascore.gr έγραψε σχετικά:

Ο Φίλιππος Κεραμάς δε θα φοράει τη νέα σεζόν τη φανέλα του Γίγα Ριζαριού

Αν και αρχικά ανακοινώθηκε η επέκταση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές, τελικά ο Κεραμάς, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, καθώς ανοίγει τη δική του επιχείρηση δε θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Γίγα και πιθανώς να συνεχίσει σε άλλη ομάδα της περιοχής της Καλαμπάκας (πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή θα είναι η Θεόπετρα).

Ο πρόεδρος του Γίγα, Δημήτρης Μπουφίδης αποχαιρετά από την ομάδα του το Φίλιππο Κεραμά, μέσα από την παρακάτω ανάρτηση:

“Ένα από τα ωραία του ποδόσφαιρου είναι ότι κάνεις πραγματικούς φίλους. Filip σε ευχαριστώ για ολα αυτά τα χρονια που βοήθησες την ομάδα ενώ μπορούσες να πας όπου ήθελες. Είσαι πραγματικός αδερφός και σου εύχομαι καλή συνέχεια στην επαγγελματική σταδιοδρομία. VAMOS GIGAS”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr