Στην οδό Τρικάλων για ενημέρωση… ο πρόεδρος της Ποιότητας Ζωής

1 1.071

Στην οδό Τρικάλων με την Δημοτική Αστυνομία “περπάτησε” απόψε ο πρόεδρος της Ποιότητας Ζωής  του Δήμου Μετεώρων κ. Δημήτρης Κόττης.

Ο κ. Κόττης είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους δημότες και όχι μόνο, για το μέτρο που εφαρμόζεται στην οδό Τρικάλων από τον περασμένο Ιούλη – κλείσιμο οδού τις βραδυνές ώρες για τα οχήματα –  και να ακούσει όλες τις απόψεις για την όποια βελτίωση πρέπει να γίνει.

Δίπλα στον πολίτη ο κ. Κόττης με ιδιαίτερη ευαισθησία!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
1 Σχόλιο
  1. ΟΧΙάς λέει

    Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το μέτρο είναι σωστό. Η κοινωνία είναι απροστάτευτη από τις παντοειδείς αποφάσεις συμπεριφορές και πράξεις κάποιων που βλάπτουν το σύνολο εν τη ευρεία έννοια. Δυστυχώς συνεχίζουν την απύθμενη μπουρδολογία. Το μηχανάκι στη φωτογραφία τα λέει όλα. Παρακολουθούμε λοιπόν στα καθ’ ημάς τις τελευταίες μέρες μια προσπάθεια αλλαγής της δημοτικής αρχής η οποία δεν πείθει κανένα. Και στο κάτω-κάτω τι άλλαξε που ο Κότης βόλταρε κατόπιν εορτής. Αλλά δεν είδα δεν διάβασα τον αντίλογο. Απεναντίας είδα ένα κολονάκι ξεχαρβαλωμένο και σπασμένο απέναντι από το δασαρχείο εδώ και μια εβδομάδα, παγκάκια ξεχαρβαλωμένα στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, το μπάχαλο στην διασταύρωση των οδών Κονδύλη και Χατζηπέτρου, τα παρκαρισμένα οχήματα δίπλα στην απαγορευτική πινακίδα μιας και οι οδηγοί πετάγονται για την προμήθεια πιτόγυρων. Είναι απρόβλεπτοι οι τύποι όπως όλα τα παραμύθια είναι απρόβλεπτα.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.