Στην Καλαμπάκα βρέθηκε ο Γιώργος Τράγκας – Συνάντηση με τον Δήμαρχο Δ. Μετεώρων

0 842

Την πόλη μας επισκέφθηκε σήμερα το απόγευμα ο πρόεδρος του Κινήματος “Ελεύθεροι Άνθρωποι” κ. Γιώργος Τράγκας ο οποίος θα έχει μια σειρά από επαφές και συναντήσεις.

Ο κ. Τράγκας σε πρώτη φάση, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Δήμου Μετεώρων κ. Αλέκο στο Δημαρχείο όπου και ενημερώθηκε σχετικά για τον πληθυσμό, την έκταση, την ασχολία των κατοίκων αλλά και προβλήματα που υπάρχουν.

Ο κ. Τράγκας στην συνέχεια της συνάντησης αναφέρθηκε στις θέσεις του Κινήματος επάνω σε διάφορα θέματα που αφορούν τους Έλληνες εκφράζοντας την άποψή του και στα όσα ανέφερε ο κ. Αλέκος.

Στην συνάντηση μεταξύ των άλλων παραβρέθηκε το μέλος του Κινήματος και συντοπίτης μας κ. Νίκος Κοτοπούλης, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Παπανικολάου και Τσίκαρης και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Φωλίνας.

Ο πρόεδρος του Κινήματος “Ελεύθεροι Άνθρωποι” θα συνεχίσει απόψε τις επαφές του με προγραμματισμένες συναντήσεις ενώ αύριο Κυριακή θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ στα Τρίκαλα και στην συνέχεια θα βρεθεί πάλι στην Καλαμπάκα όπου θα συναντήσει πολίτες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.