Στην Καλαμπάκα και στα Μετέωρα αποστολή από το Λίβανο

0 990

Ακόμη ένα βήμα για την ανάδειξη του μοναδικού μνημείου των Μετεώρων σε όλες τις γωνιές της γης, θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 13-14 Μαϊου.

Συγκεκριμένα, επίσημη αποστολή από τη χώρα του Λιβάνου στην Ελλάδα, συνοδευόμενη από την πρέσβειρά του Λιβάνου στην Ελλάδα και τον Αρχιεπίσκοπο Μαρωνιτών της Κύπρου, θα επισκεφθεί την πόλη μας και τις Ιερές Μονές των Μετεώρων με στόχο την ανάπτυξη συνεργασίας.

Η συγκεκριμένη πρόταση συνεργασίας θα αποτελέσει μια ακόμη προσπάθεια για την ανάδειξη της περιοχής μας, ως μοναδικό τουριστικό προορισμό και μάλιστα σε χώρες όπως ο Λίβανος.

Η επίσκεψη τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Μετεώρων και της Ιεράς Μητρόπολης Σταγών και Μετεώρων όπου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ Θεόκλητος θα παραθέσει δείπνο σε όλη την αποστολή.

Για την πραγματοποίηση αυτής της αποστολής σημαντική η συνείσφορα της Ιερά Μητρόπολης Σταγών και Μετεώρων και του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη κ.κ Θεόκλητου καθώς και του δημάρχου κου Σινάνη οι οποίοι ανταποκρινομενοι άμεσα, παρά το μεγάλο φόρτο εργασίας τους, φροντίσανε για την άψογη και ομαλή διεξαγωγή της.

Επίσης σημαντική και η συμβολή του τουριστικού γραφείου Meteora Rocks το οποίο ανέλαβε τις μετακινήσεις της αποστολής και των ξενοδοχείων Grand Meteora Hotel, Hotel Alexiou, Hotel Famissi, και Hotel Kaikis που αναλάβανε το έργο για τη διαμονή της αποστολής.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.