Στην Καλαμπάκα η Άννα Μπιθικώτση – Συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Θοδωρή Αλέκο και τον ειδικό σύμβουλο Σπύρο Νικολογιάννη

0 1,667

Κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, ο φακός του Kalabakacity κατέγραψε πολλά σημαντικά πρόσωπα και γεγονότα.

Μία παρουσία η οποία σίγουρα έγινε αισθητή ήταν η κα Άννα Μπιθικώτση, η κόρη του αείμνηστου τραγουδοποιού Γρηγόρη Μπιθικώτση!

Συνοδευόμενη από τον στενό της συνεργάτη και μουσικό Σωτήρη Δογάνη και του Νικολογιάννη Σπύρου με τη σύζυγό του, εθεάθησαν σε γνωστό κατάστημα εστίασης της πόλης μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες αλλά και με προσωπικές ερωτήσεις προς την κα Μπιθικώτση, έγιναν γνωστοί οι λόγοι για τους οποίους η κα Μπιθικώτση επισκέφθηκε την πόλη μας.

Συγκεκριμένα, πρόθεσή της είναι η προβολή και η προώθηση του δήμου Μετεώρων, μέσω της δημοσιογραφικής ιδιότητας που έχει και της συνεργασίας που διατηρεί με την εφημερίδα των ομογενών των Η.Π.Α με τίτλο “Hellenic News of America”. Επίσης, επιθυμία της είναι η προβολή των τοπικών προϊόντων και του ευρύτερου πολιτιστικού αποθέματος του δήμου, ζητήματα για τα οποία συνεργάστηκε με τον ειδικό σύμβουλο του Δημάρχου , Νικολογιάννη Σπύρου.

Τέλος, με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την γέννηση του Γρηγόρη Μπιθικώτση ( 11 Δεκεμβρίου 1922 ) , οργανώνει σειρά μουσικών πολιτιστικών εκδηλώσεων σε διάφορους δήμους της Ελλάδος μεταξύ των οποίων και ο δήμος Μετεώρων. Όπως μας αποκάλυψε η ίδια, βίωσε μία ιδιαίτερα θερμή φιλοξενία από τον Δήμαρχο κ. Αλέκο και από τον συνεργάτη του κ. Νικολογιάννη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.