Στην FM Records ο Άγγελος Ζγάρας – Συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία από το εξωτερικό – VIDEO

0 1.070

Μόλις κυκλοφόρησε η νέα δισκογραφική δουλειά του Άγγελου Ζγάρα, από την μεγάλη δισκογραφική εταιρεία ή οποία είναι ελληνική και μάλιστα από τις πιο παλιές.

Ο λόγος για την FM Records η οποία μετρά στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας περισσότερο από 30 χρόνια, καθώς ξεκίνησε τις μουσικές εκδόσεις, τη δεκαετία του ’80.

Dj Angelos ZgarasΌπως τονίζει ο συμπολίτης μας Άγγελος Ζγάρας «είναι χαρά και τιμή ταυτόχρονα, καθώς εισέρχομαι για πρώτη φορά στην ελληνική δισκογραφία, μετά από δύο χρόνια επαγγελματικής πορείας, ως μουσικός.

Είμαι μέλος μιας δισκογραφικής στέγης που έχει προσφέρει πάρα πολλά στο χώρο της μουσικής και έχει στην ατζέντα της καταξιωμένους μουσικούς.

Έχω την τιμή να “συγκατοικώ δισκογραφικά” με τους: Μάνο Χατζηδάκη, Μίκη Θεοδωράκη, Μίμη Πλέσσα, Μάνο Λοΐζο, Εκείνος & εκείνος, Υπόγεια Ρεύματα, Goin Through, Ημισκούμπρια, Stereo Nova και άλλους εξαιρετικούς, παλιούς και νέους καλλιτέχνες. Η νέα μου δισκογραφική δουλειά, είναι ένα ψηφιακό single(Digital EP), το οποίο ονομάζεται “Elements Of Earth” και περιέχει το αγαπημένο τραγούδι “Τα Χρώματα” από το συγκρότημα Εκείνος & εκείνος σε Remix, καθώς και δύο δικές μου παραγωγές, “Nebel” & “Flowers” .

Καλή Ακρόαση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr