Στην εποχή της πανδημίας

0 870

Την ώρα, που άνθρωποι ασθενούν, και τα νοσοκομεία γεμίζουν, στην Θεσσαλονίκη οργανώθηκε διαδικτυακά διαδήλωση, στο Λουτράκι διοργάνωσαν πάρτι, την ίδια μέρα στις Σέρρες πέθαναν 7 συνάνθρωποι μας και δύο στη Θεσσαλονίκη.

Και το σανό στην τούρτα, ο δήμαρχος Μετεώρων με δελτίο τύπου μας ενημέρωσε ότι έγιναν 812 έλεγχοι πέριξ του δημαρχείου…

Φίλος αρνητής της μάσκας σε καραντίνα. Του εύχομαι καλή ανάρρωση, καλά μυαλά και ελπίζω όταν με το καλό βγει στην πιάτσα να μην αντιμετωπιστεί ως «χολεριασμένος» και «στιγματισμένος».

Ένας άλλος αρνητής της μάσκας μόλις ανακοινώθηκε το lockdown τα έβαλε με την κυβέρνηση γιατί δεν του δίνει την χασούρα. Η κυβέρνηση από την άλλη διπλασίασε τα πρόστιμα, λογικό, που να βρει λιλί για τα χαρτζιλίκια που μοιράζει.

Οι μόνοι χαμένοι οι μακροχρόνια άνεργοι που για δεύτερη φορά είναι στην απέξω μιας και δικαιούχοι του επιδόματος είναι μόνο όσοι είναι άνεργοι κάτω από 24 μήνες. Αβασάνιστες πολιτικές, βασανισμένοι πολίτες, έτσι πάει, ας προσέχαμε.

Οι πολιτικοί διαξιφισμοί δίνουν και παίρνουν στα κανάλια, αν λαμβάνονται ή δεν λαμβάνονται τα ορθά μέτρα. Και μιας και λύθηκαν όλα τα προβλήματα του lockdown πλάκωσαν τα ρεπορτάζ για τα κομμωτήρια.

Και για να τελειώνω με τις αράδες, ένα σας λέω, ο κορονοϊός, που μας απασχολεί τόσο έντονα στις ημέρες μας, έχει να κάνει με το δικό μας ξεστράτισμα.

Μαύρη Τουλίπα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.