Στην δικαιοσύνη θα προσφύγει ο Δήμαρχος Δ. Μετεώρων για αναληθείς δηλώσεις κτηνοτρόφου εάν δεν ανακαλέσει

1 737

Δημοσιεύθηκε σήμερα σε ιστοσελίδα τοπικού μέσου μαζικής ενημέρωσης άρθρο με τίτλο «Αλέκος σε κτηνοτρόφο Χρυσομηλιάς: Να πας εκεί που ψηφίζεις !!!» και σχετικό ηχητικό απόσπασμα, το οποίο αφορούσε σε καταγγελία κτηνοτρόφου από τη Χρυσομηλιά προς το Δήμαρχο του Δήμου Μετεώρων, κ. Αλέκο. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του εν λόγω κτηνοτρόφου η απάντηση από το Δήμαρχο στο αίτημα του ήταν «Να πας εκεί που ψηφίζεις !!!».

Ο Δήμαρχος Μετεώρων δηλώνει δια του παρόντος ότι δεν γνωρίζει τον εν λόγω κτηνοτρόφο και ότι ουδέποτε ήρθε σε οποιουδήποτε είδους επικοινωνία μαζί του. Επιπρόσθετα αναφέρει ότι οι ισχυρισμοί του είναι αναληθείς, προσβλητικοί και συκοφαντικοί.

Ως εκ τούτου και σε περίπτωση που ο ανωτέρω αναφερόμενος κύριος δεν ανακαλέσει δημόσια τους συκοφαντικούς ισχυρισμούς του, ο Δήμαρχος Μετεώρων θα ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα του, προσφεύγοντας στη Δικαιοσύνης.

 

Ο Δήμαρχος Μετεώρων

Θεόδωρος Αλέκος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
1 Σχόλιο
  1. Πεζοδρομιάκιας λέει

    Δήμαρχε δεν έχω κανένα λόγο να μην σε πιστέψω, σε περίπτωση που πας στα δικαστήρια να πληρώσεις τα δικαστικά έξοδα και τον δικηγόρο από την τσέπη σου…..

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.