Στην Αθήνα ο Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ.κ. Θεόκλητος

0 841

Στην Αθήνα βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος, για να λάβει μέρος στις εργασίες της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος και στις χειροτονίες των νέων αρχιερέων.

Σήμερα το πρωί, ο κ. Θεόκλητος τέλεσε την Θεία Λειτουργία μετά από πρόσκληση, στον Ιερό Ναό του Αγίου Ελευθερίου επί της οδού Αχαρνών στην Αθήνα, όπου στο κήρυγμά του προς το πολυπληθές εκκλησίασμα ανέλυσε ποια είναι η πραγματική αγάπη που θα μας οδηγήσει στον παράδεισο.

Όπως σημείωσε ο Μητροπολίτης μας, «είναι εκείνη που δεν διακρίνει αν ο άλλος είναι καλός, αν είναι Έλληνας, αν είναι πλούσιος κι αν είναι χριστιανός. Η αγάπη είναι για όλους και δείχνετε προς όλους. Αυτό ακριβώς μας διδάσκει σήμερα το ευαγγέλιο και αυτό ακριβώς είναι το έργο του πραγματικού χριστιανού», κατέληξε.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Προϊστάμενος του ναού π. Θεμιστοκλής Χριστοδούλου, αφού καλωσόρισε τον Ποιμενάρχη μας στην ενορία τον ευχαρίστησε ιδιαίτερα που με την σημερινή του αρχιερατική παρουσία λάμπρυνε την Κυριακάτικη θεία λειτουργία.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr