Στην Αθήνα για το “Your Thoughts on Greece” μαθητές του Κέντρου Ξένων Γλωσσών « Ζιώγα Ξανθή – Μάντζιου Εβίτα »

0 631

Με σύμμαχο τον ηλιόλουστο καιρό, το κέφι και την ενέργεια των μαθητών μας, βρέθηκε με την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στην Αθήνα και συγκεκριμένα μπροστά από το Μουσείο της Ακρόπολης, στα πλαίσια του Πανελληνίου πρότζεκτ “Your Thoughts on Greece” στο οποίο συμμετείχαμε τρία χρόνια τώρα.

Tα οφέλη του πρότζεκτ είναι αμέτρητα καθώς οι μαθητές εξασκούν τα Αγγλικά τους με βιωματικό τρόπο μέσα από μίνι συνεντεύξεις που παίρνουν από τους τουρίστες.

Παράλληλα συνδυάζουν και την διασκέδαση αφού η συζήτηση τις περισσότερες φορές ξεφεύγει από το “καθιερωμένο” ερωτηματολόγιο.

Κι αν στα Μετέωρα συναντάμε δεκάδες τουρίστες από όλες τις γωνιές του πλανήτη, φανταστείτε με πόσους μιλήσαμε την Κυριακή που μας πέρασε.

Τα σχόλια φυσικά των τουριστών για το επίπεδο των Αγγλικών των μαθητών μας είναι πάντα κάτι παραπάνω από κολακευτικά με αποτέλεσμα τα ίδια τα παιδιά να ξεχειλίζουν από υπερηφάνεια αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία.

Η  υπέροχη εκδρομή μας ολοκληρώθηκε με την επίσκεψή μας στη Μαρίνα Φλοίσβου και στη συνέχεια στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.