Στην 85η ΔΕΘ ο συντοπίτης μας υποψήφιος Βουλευτής Νίκος Κοτοπούλης με τον Γιώργο Τράγκα του Κινήματος “Ελεύθεροι Άνθρωποι”

0 1,057

Στην 85η ΔΕΘ βρέθηκε ο συντοπίτης μας Υποψήφιος Βουλευτής του Κινήματος “Ελεύθεροι Άνθρωποι” του Γιώργου Τράγκα, κ. Νίκος Κοτοπούλης με αφορμή την συνέντευξη Τύπου που δόθηκε και ήταν και ο ίδιος καλεσμένος.

Ο κ. Κοτοπούλης μας ανέφερε σχετικά: Χθες είχα την τιμή να είμαι καλεσμένος στην 85η ΔΕΘ στην συνέντευξη τύπου του Κινήματος ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ του Γιώργου Τράγκα και μετά να παρευρεθώ στην δεξίωση που παρέθεσε προς τιμήν των στελεχών του κινήματος στο Ξενοδοχείο PORTO PALACE στο Roof Garden.

Εκεί είχαν την ευκαιρία να συναντηθώ με τους Παναγιώτη Ψωμιάδη, Παντελή Ζήλο, Σταυρούλα Ξουλίδου, Μαρία Καρρά, Έλενα Βασίλογλου και άλλα πολλά στελέχη του Κινήματος για ανταλλαγή απόψεων και συζήτηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα μας .

Ο συντοπίτης μας Νίκος Κοτοπούλης συνεχίζει τις επαφές του και παρακολουθεί από κοντά τις πολιτικές εξελίξεις κάνοντας τις σχετικές κινήσεις με τον Γιώργο Τράγκα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.