Στέργιος Τάκος: Ο αποχαιρετισμός ενός κύκλου 12 ετών στον Κυνηγετικό Σύλλογο Καλαμπάκας

0 10

Ένας κύκλος ολοκληρώθηκε…
Μετά από 12 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Καλαμπάκας, ήρθε η στιγμή να κλείσει για μένα ένας μεγάλος και σπουδαίος κύκλος.
Από το 2014 μέχρι και σήμερα, είχα την τιμή και την ευθύνη να υπηρετώ τον Σύλλογό μας από τη θέση του Αντιπροέδρου και μετέπειτα του Γενικού Γραμματέα. Σήμερα, μετά από δώδεκα χρόνια γεμάτα δράση, προκλήσεις και ανεκτίμητες εμπειρίες, αυτή η πορεία φτάνει στον προορισμό της.
Κοιτώντας πίσω, νιώθω γεμάτος:
Για τους αγώνες που δώσαμε για την προάσπιση του κυνηγιού.
Για τη γραφειοκρατία που παλέψαμε ώστε να διευκολύνουμε κάθε μέλος μας.
Για τις φιλίες που σφυρηλατήθηκαν μέσα από τις δυσκολίες και τις επιτυχίες του Συλλόγου μας.
Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, εργαστήκαμε με διαφάνεια, σεβασμό στο περιβάλλον και αγάπη για την κυνηγετική δραστηριότητα. Μέσα από συλλογική προσπάθεια, καταφέραμε να ενισχύσουμε τη φωνή του Συλλόγου μας και να προασπίσουμε τα συμφέροντα των μελών μας.
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους Προέδρους και τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων με τα οποία συνεργάστηκα. Κυρίως όμως, ευχαριστώ εσάς, τους κυνηγούς της Καλαμπάκας, για την αμέριστη εμπιστοσύνη και τον σεβασμό που δείξατε στο πρόσωπό μου από την πρώτη μέρα.
Εύχομαι στη νέα διοίκηση κάθε επιτυχία στο έργο της. Θα είμαι πάντα παρών, ως ενεργό μέλος, για να στηρίξω κάθε πρωτοβουλία που προάγει την κυνηγετική παιδεία και την προστασία του φυσικού μας πλούτου.

Δεν λέμε αντίο αλλά… εις το επανιδείν!

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr