Με Σταϊκούρα τα εγκαίνια της ΔΗΜ.ΤΟ. Μετεώρων της Ν.Δ Καλαμπάκας

1 1.918

Συνεδρίασε η ΝΟΔΕ την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου, παρουσία και του Τομεάρχη Νίκου Καρδούλα.

Αρχικά έγινε αναφορά στην παρουσία του Προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη στην 83η ΔΕΘ, όπου αποτιμήθηκε θετικά και η ομιλία του προς τους παραγωγικούς φορείς, αλλά και οι περιοδείες των στελεχών της παράταξης στην Βόρεια Ελλάδα.

Φάνηκε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ο επόμενος Πρωθυπουργός της χώρας και με το κοστολογημένο πρόγραμμα της ΝΔ η Ελλάδα θα αρχίσει πραγματικά να βγαίνει από την κρίση.

Επίσης στην συνεδρίαση συζητήθηκε η έλευση στην Καλαμπάκα, το Σάββατο 13 Οκτωβρίου και ώρα 19:00, του Χρήστου Σταικούρα, Βουλευτή Φθιώτιδας και Τομεάρχη Οικονομικών της ΝΔ, προκειμένου να πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια των γραφείων της ΔΗΜΤΟ, που βρίσκονται στην οδό Βλαχάβα 31.

Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου και ώρα 11:30πμ, στο Ξενοδοχείο GALLERY ART (ΚΤΕΛ) θα γίνει ημερίδα της ΝΟΔΕ με θέμα: «ασφαλιστικό, εργασιακό, συνταξιοδοτικό», με κεντρικό ομιλητή τον Βουλευτή Κυκλάδων και Τομεάρχη Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ν.Δ. Γιάννη Βρούτση.

Η ΝΟΔΕ Τρικάλων θα συνεχίσει τις ημερίδες-εκδηλώσεις καθώς και τις παρεμβάσεις σε όλους τους τομείς και είναι παρών στον αγώνα της ΝΔ για την επικράτηση της , όποτε και να γίνουν οι εκλογές, διότι όλοι μαζί ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
1 Σχόλιο
  1. Speedy Gonzales λέει

    Για αυτό δεν έμεινε θαλασσιά γραβάτα και φουλάρι στα μαγαζιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.