Σταγών και Μετεώρων – Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Θεόκλητου

0 549

Ὁ Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος

Σήμερα  Πέμπτη 1 Αυγούστου το απόγευμα θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγ. Δημητρίου Κρανιάς.

Την Παρασκευή  2 Αυγούστου το απόγευμα θα χοροστατήσει  κατά την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος προς την ΄Υπεραγία Θεοτόκο στην Ιερά Μονή Κοιμ. Θεοτόκου Σταγιάδων.

Την Κυριακή 4 Αυγούστου θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρον,   και θα λειτουργήσει στον Ιερό Ενοριακό Ναό   Αγίου Νικολάου Μαλακασίου.

Την Κυριακή το απόγευμα θα χοροστατήσει  κατά την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος προς την ΄Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγ. Μηνά Κρύας Βρύσης.

Την Δευτέρα 5 Αυγούστου το απόγευμα θα χοροστατήσει κατά τον πανηγυρικό εσπερινό στην εορτάζουσα Ιερά Μονή  Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Μεγ. Μετεώρου.

Την Τρίτη 6 Αυγούστου θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρον και θα λειτουργήσει στην ως άνω πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή.

Την Τετάρτη 7 Αυγούστου θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρον και θα λειτουργήσει στην Ιερά Μονή Αγ. Τριάδος Μετεώρων , επί τοις ονομαστηρίοις του καθηγουμένου της ως άνω  Ιεράς Μονής π. Δομετίου.

Την Τετάρτη το απόγευμα θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος προς την ΄Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγ. Παρασκευής Στεφανίου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.