Στα Τρίκαλα ποδηλάτες από την Αλεξανδρούπολη με το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας

0 1.336

Στο πλευρό των εθελοντών αιμοδοτών και της πανελλήνιας εμβέλειας διοργάνωσης «Κόκκινη κλωστή με τη ζωή δεμένη», ο Δήμος Τρικκαίων.

Το απόγευμα της Παρασκευής 14 Σεπτεμβρίου 2018 ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου και οι τρικαλινοί υποδέχθηκαν τους ποδηλάτες της πρωτοβουλίας, που ξεκίνησαν από την Αλεξανδρούπολη για να καταλήξουν στην Αθήνα. Από τις 11 έως τις 16 Σεπτεμβρίου οι ποδηλάτες έστειλαν σε όλη τη χώρα το μήνυμα της αναγκαιότητας για να γίνουν οι πολίτες, εθελοντές αιμοδότες.

Μήνυμα που με περισσή αγάπη προέβαλαν, μαθητές από το ΚΔΑΠ «ΣΤΑΘΜΟΣ» του Δήμου Τρικκαίων, καθώς ετοίμασαν αυτοκόλλητα και χειροτεχνίες με θέμα την εθελοντική αιμοδοσία. Ο Δήμαρχος καλωσόρισε τους ποδηλάτες στην πόλη του ποδηλάτου, επισημαίνοντας τη σημασία της αιμοδοσίας, ειδικά από τη στιγμή που αποτελεί εθελοντική πράξη αλληλεγγύης στον συνάνθρωπο.

Δεν είναι τυχαίο, εξάλλου, που η όλη δράση αναλήφθηκε από πλήθος συναρμόδιων φορέων, εθελοντικού και μη χαρακτήρα: Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών, Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Νομού Αιτωλοακαρνανίας, ενώ η δράση ενισχύεται και από τη συνεισφορά του Νοσοκομείου Τρικάλων. Η σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας τονίστηκε από τους παριστάμενους, όπως τον περιφερειακό σύμβουλο κ. Γ. Τσίγκα, τον πρόεδρος του Συλλόγου Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία κ. Κ. Τσόγιας με μέλη του συλλόγου, μέλη του Συλλόγου Νεφροπαθών Τρικάλων, ο Δημήτρης Γεωργαλής Ολυμπιονίκης Ποδηλασίας και πολλοί/ες τρικαλινοί/ες.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr