Στα Τρίκαλα περιόδευσαν Νίκος Φουρναράκης και Φώτης Καψάλης

0 581

Την πόλη των Τρικάλων επισκέφτηκε το πρωί της Κυριακής, ο Νίκος Φουρναράκης, συμπρόεδρος του κόμματος Βολτ Ελλάδας, το οποίο μετέχει στην συμμαχία «Πράσινο και Μωβ» που κατέρχεται στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιουνίου. Ο Νίκος Φουρναράκης περιόδευσε στο κέντρο της πόλης, συνοδευόμενος από το στέλεχος του κόμματος και επικεφαλής του ψηφοδελτίου «Πράσινο και Μωβ» στο νομό Τρικάλων, Φώτη Καψάλη.

Νίκος Φουρνάρακης και Φώτης Καψάλης, περιόδευσαν στον πεζόδρομο της οδού Ασκληπιού, επισκέφτηκαν καφέ της πόλης όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με Τρικαλινούς-ες, αναλύοντας θέσεις και προτάσεις του κόμματος του Βολτ Ελλάδας και της συμμαχίας «Πράσινο και Μωβ». Το κλίμα χαρακτηρίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξο και ελπιδοφόρο με τους πολίτες να λαμβάνουν μέρος σε ένα διάλογο, ακούγοντας τις απόψεις για μια εναλλακτική πολιτική, η οποία μπορεί να εξασφαλίσει την επόμενη ημέρα λύσεις.

«Η συμμαχία Πράσινο και Μωβ, αποτελεί την μόνη εναλλακτική πολιτική, η οποία πραγματικά μπορεί να εξασφαλίσει, την επόμενη ημέρα, λύσεις, που θα μπορούν να έχουν ένα ισχυρό κοινωνικό αποτύπωμα. Έχουμε προτείνει ένα ισχυρό πλέγμα για την προστασία των αδυνάτων. Ήμαστε εκείνοι που μπορούμε να δώσουμε φωνή, σ΄ αυτούς που δεν έχουν φωνή, σε όλα τα έμβια όντα, γιατί να θυμίσουμε ότι το Πράσινο και Μωβ είναι μια συμμαχία έξι κομμάτων με ότι αυτό συνεπάγεται για την Ελληνική Πολιτική Ζωή.», σημείωσε ο κ. Φουρναράκης σε δηλώσεις του.

Λίγο αργότερο ο ίδιος στάθηκε στην προσωπικότητα του επικεφαλής του ψηφοδελτίου του Πράσινου και Μωβ στα Τρίκαλα, Φώτη Καψάλη, σημειώνοντας ότι αποτελεί μεγάλη τιμή για το Πράσινο και Μωβ που ηγείται στο νομό ο Φώτης Καψάλης.

«Ένας άνθρωπος», που όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «ένα στέλεχος του Βολτ Ελλάδας που σε όλη του την διαδρομή έως σήμερα μόνο θετικό αποτύπωμα έχει αφήσει. Είναι ευτύχημα νέοι άνθρωποι σαν το Φώτη Καψάλη να συμμετέχουν στην πολιτική. Ανθρώπους που έχει να πάρει η πολιτική από αυτούς κι όχι εκείνοι από την πολιτική.».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr