Στα λευκά «ντύθηκε» η Αθήνα

Στα λευκά «ντύθηκε» η Αττική τα ξημερώματα. Από τα βόρεια προάστια, το Μαρούσι, την Αγία Παρασκευή και του Παπάγου,

0 205

Στα λευκά «ντύθηκε» η Αττική τα ξημερώματα. Από τα βόρεια προάστια, το Μαρούσι, την Αγία Παρασκευή και του Παπάγου,

Στα λευκά «ντύθηκε» η Αττική τα ξημερώματα. Από τα βόρεια προάστια, το Μαρούσι, την Αγία Παρασκευή και του Παπάγου,  μέχρι και τα νότια όπως σε περιοχές όπως η Βούλα, η Γλυφάδα, η Αργυρούπολη και το Ελληνικό το έχει στρώσει και οι πεζοί, αλλά κυρίως οι οδηγοί πρέπει να οπλιστούν με υπομονή για να μετακινηθούν με ασφάλεια. Οι μετεωρολόγοι και η ΕΜΥ είχαν προειδοποιήσει για την επέλαση του χιονιά και παρά τα μέτρα που έλαβαν οι περιφέρειες και οι δήμοι τα προβλήματα είναι υπαρκτά. Η χιονόπτωση, οι άνεμοι και το τσουχτερό κρύοθα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες και βελτίωση αναμένεται μετά το Σάββατο.

Πυκνό χιόνι έπεσε μέχρι και την Άνω Γλυφάδα, το Αιγάλεω, την Νίκαια, τον Κορυδαλλό και το Πέραμα, όπου το έστρωσε κανονικά. Στη Μεταμόρφωση ήδη έχουν καλυφθεί αυτοκίνητα, ενώ στον Πειραιά χιονίζει και εκεί.

Μικροπροβλήματα αναφέρθηκαν στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, από το ύψος των διοδίων του Καπανδριτίου. Η Τροχαία σταματά τις νταλίκες και έτσι στις περίπου 5 το πρωί, δημιουργήθηκε ουρά περίπου 800 οχημάτων. Το πρόβλημα όμως αποκαταστάθηκε άμεσα.

athens xioni

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.