Στα γραφεία του ΟΑΕΔ Τρικάλων κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ για την διαθεσιμότητα των υπαλλήλων

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων αποτελούμενο από την βουλευτή Παναγιώτα Δριτσέλη και μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής επισκέφτηκαν τα γραφεία του ΟΑΕΔ Τρικάλων,

0 254

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων αποτελούμενο από την βουλευτή Παναγιώτα Δριτσέλη και μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής επισκέφτηκαν τα γραφεία του ΟΑΕΔ Τρικάλων,

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων αποτελούμενο από την βουλευτή Παναγιώτα Δριτσέλη και μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής επισκέφτηκαν τα γραφεία του ΟΑΕΔ Τρικάλων, μετά από τις διαρροές των τελευταίων ημερών περί διαθεσιμότητας εκατοντάδων εργαζομένων του Οργανισμού.

Κατά την συνάντηση, οι εργαζόμενοι εξέφρασαν την πλήρη απορία τους για τα αντιδραστικά σχέδια της κυβέρνησης, σε μία στιγμή που η ανεργία έχει καταρρίψει κάθε αρνητικό ρεκόρ. Όπως καταγγέλλουν, οι σχεδιαζόμενες απολύσεις έχουν ως στόχο την συρρίκνωση και υποβάθμιση του έργου του ΟΑΕΔ και την παράδοση μεγάλου μέρους του αντικειμένου του Οργανισμού σε ιδιώτες. Την ίδια στιγμή υπογραμμίζουν ότι οι πόροι του ΟΑΕΔ, οι οποίοι προέρχονται ως επί το πλείστο από τις εισφορές των εργαζομένων, χρησιμοποιούνται για την δημιουργία εφεδρικού στρατού εξαθλιωμένων εργαζόμενων, με αμοιβές ντροπής.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τις αντιδραστικές αυτές μεθοδεύσεις τρόικας και κυβέρνησης. Ο ΟΑΕΔ αποτελεί τον βασικό μοχλό ανάσχεσης της μάστιγας της ανεργίας και είναι αδιανόητη η απόλυση του λιγοστού προσωπικού του. Όπως και με πολλά άλλα κοινωνικά αγαθά, ο στόχος δεν είναι άλλος από την διάλυση της δημόσιας υπηρεσίας και η παράδοση των πολιτών στα αδηφάγα πολυεθνικά συμφέροντα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ με τους εργαζόμενους, τους πολίτες, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα ανατρέψουν αυτά τα σχέδια και θα στείλουν στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας τους πειθήνιους μνημονιακούς υπαλλήλους. Σήμερα περισσότερο από ποτέ είναι αναγκαία η συστράτευση όλων των εργαζομένων και των πολιτών που πλήττονται από τις μνημονιακές πολιτικές για την ανατροπή. Ενάντια στον εργασιακό Μεσαίωνα όλοι μαζί για να μην περάσουν τα σχέδιά τους.

Ο κοινός αγώνας είναι η μόνη λύση.

Τμήμα Εργατικής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.