Σπουδαία εμφάνιση Καλαμπακιωτών στον 6ο Πρωταθληματικό Αγώνα DRAGSTER – PHOTOS

0 2,725

Στον 6ο Πρωταθληματικό Αγώνα DRAGSTER που έγινε στην Θήβα συμμετείχαν όπως γράψαμε συμπολίτες μας κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση την πρώτη τους συμμετοχή.

Ο Δημοσθένης Τσικέλης με Mitsubishi Colt στην κατηγορία INDEX 14 πήρε την 2η θέση με καλύτερη επίδοση στους χρόνους της Παρασκευής και Σαββάτου τα 14.1 ενώ στις κόντρες της Κυριακής κέρδισε τις 3 από τις 4.

Ο Βασίλης Σκούρτης στην κατηγορία INDEX 12 έτρεξε με MITSUBISHI EVO 8 με καλύτερη επίδοση στην χρονομέτρηση της Παρασκευής και του Σαββάτου στα 11,5 δευτερόλεπτα! Το Σάββατο, προσπαθώντας για ακόμα καλύτερο χρόνο το αυτοκίνητο παρουσίασε πρόβλημα. Χάρη όμως στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των έμπειρων τεχνικών του Team GIAFKA GARAGE TRIKALA των Βαγγέλη Πλακιά και Χρήστου Αντωνίου έως αργά το βράδυ του Σαββάτου ο Βασίλης Σκούρτης στις κόντρες της Κυριακής μπήκε ξανά στο παιχνίδι… αλλά ένας λάθος χειρισμός στο κιβώτιο ταχυτήτων του στέρησε κάποια θέση στο βάθρο, μένοντας στον πολύ καλό χρόνο των 11,5 δευτ.

Ο Βαγγέλης Πλακιάς στην κατηγορία INDEX 12 με SCODA OCTAVIA έκανε 12,1 δευτ. επίδοση στην χρονομέτρηση της Παρασκευής και του Σαββάτου ενώ στις κόντρες της Κυριακής έχασε μια από τις πρώτες θέσεις για κλάσματα του δευτερολέπτου.

Κοντά στην προσπάθεια και των τριών συμπολιτών μας με την τεχνική υποστήριξή τους οι μάστορες…. Βαγγέλης Πλακιάς και Χρήστος Αντωνίου GIAFKA GARAGE TRIKALA

Η προσπάθεια των συμπολιτών μας αξίζει τα συγχαρητήρια όλων και έγινε μια νέα αρχή για τον τετρακίνητο αθλητισμό στην πόλη μας…

Τους ευχόμαστε πείσμα, υπομονή και επιτυχίες στις προσπάθειές τους…

Ανανέωσαν το ραντεβού τους στους αγώνες που θα γίνουν αρχές Δεκεμβρίου στο Αγρίνιο….

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.