Σωτήρης Βλιώρας: Αφήστε τους ικανούς να παράξουν έργο

0 397

Με πολύ μεγάλη έκπληξη πληροφορήθηκα για την παρέμβαση που έκανε σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων, κ. Μιχαλάκης, καθώς ένιωσε ενοχλημένος…

Κατά γενική ομολογία, ο ίδιος δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες αντιδράσεις και συμπεριφορές καθ΄ όλη την πορεία του πολιτικού του βίου. Ένιωσα ότι ΄΄βγήκε από τα ρούχα του΄΄ καθώς ποτέ δεν μεροληπτεί ούτε αδικεί και αντιθέτως βοηθάει δίχως να βλέπει κόμμα ή χρώμα!

Συγκεκριμένα, τον άκουσα να λέει, αναφερόμενος στα βοσκοτόπια, ότι πρόκειται για αρμοδιότητα του δήμου. Φαίνεται έτσι λοιπόν ότι κάτι σοβαρό τον ενόχλησε…

Λόγω της μεγάλης μου εμπειρίας στα κοινά και γνωρίζοντας το ΄΄πως παίζονται τα παιχνίδια΄΄, φαίνεται ότι ο στόχος αυτών που τον οδήγησαν σε τέτοια αντίδραση ήταν να μειώσουν το πολιτικό του ρεύμα που έχει αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια.

Είναι πολλά τα παραδείγματα προέδρων, συμβούλων και άλλων πολιτικών παραγόντων οι οποίοι τον επισκέπτονται, βρίσκουν ανταπόκριση και εξυπηρετούνται άμεσα χωρίς διάκριση. Ίσως αυτό να τους ενόχλησε. Είναι σαφές λοιπόν ότι όσοι τον χειρίζονται με αυτόν τον τρόπο, κάνουν ζημιά στο δήμο καθώς ανάπτυξη χωρίς την περιφέρεια δεν υπάρχει!

Τα χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι πολλά. Στις 21 Οκτωβρίου 2020 οι κκ. Βλιώρας Σωτήριος, Φωλίνας Νικόλαος και Μιχαλίτσης Δημήτριος πραγματοποιήσαμε επίσκεψη στο γραφείο του, μάλιστα όλοι πολιτικά αντίθετοι, αλλά ο κ. Μιχαλάκης μας δέχθηκε χωρίς 2η σκέψη δίνοντας μάλιστα και τη λύση.

Θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε αλλά ο ίδιος ούτε καν το δέχθηκε, λέγοντας μάλιστα ότι ΄΄το να παρέχω βοήθεια προς τον τρικαλινό λαό είναι υποχρέωσή μου΄΄. Οπότε, το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να κάνουμε, ήταν να του απευθύνουμε ΄΄συγχαρητήρια΄΄.

Τον περασμένο Μάρτιο και Απρίλιο τον επισκέφτηκα με το Σύμβουλο του Δημάρχου κ. Νικολογιάννη καθώς για συγκεκριμένα έργα, είχαμε επιχειρήματα και προτάσεις τις οποίες άκουσε με προσοχή και κρίνοντας αντικειμενικά καθόρισε ένα σχέδιο υλοποίησης.

Πράγματι, έχει κάνει τόσα πολλά για το νομό αλλά και για το δήμο Μετεώρων αποτελώντας έτσι σημαντικό κεφάλαιο.

Με τρεις λέξεις: ΄΄Δέχεται  –  Ακούει  –  Μπορεί΄΄

Ως Σύμβουλος κατά τη Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ στον τομέα της τοπικής αυτοδιοίκησης, διδάχθηκα ότι τον πετυχημένο πολιτικό δεν τον πολεμάς αλλά προσπαθείς να του μοιάσεις και να τον ξεπεράσεις!

 

Ο Συνεργάτης του Δημάρχου Δήμου Μετεώρων

Σωτήρης Βλιώρας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.