Σωτήρης Παπαχρήστος: Πόσες είναι οι οφειλές του Δήμου Μετεώρων; Θέλουμε ενημέρωση

0 1.081

Ερωτήματα έθεσε στην έναρξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μετεώρων ο Αρχηγός της Μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Σωτήρης Παπαχρήστος.

Αφού έδωσε τις ευχές του στους εορταζόμενους και δήλωσε πως θα είναι κοντά στις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου για το καλό των δημοτών μετά την εισήγηση του Δημάρχου κ. Αβραμόπουλου, έκανε μια σειρά από ερωτήσεις σχετικά με το χρέος του Δήμου μετά και την ανάρτηση στη διαυγεια της Μηνιαίας έκθεσης αποτελεσμάτων προυπ-σμού εσόδων – εξόδων μηνός Δεκεμβρίου 2023 που υπάρχει ενα χρέος 1.331.000 εκ ευρώ.

Ο κ. Παπαχρήστος, ζήτησε ενημέρωση για τις βεβαιώσεις οφελών, τον αριθμό των δηλώσεων οφειλών που έχει αφήσει η προηγούμενη Δημοτική Αρχή και το ύψος των οφειλών.

Θα θέλαμε μια εικόνα από τις οφειλές που υπάρχουν από τα δελτία παραγγελίας μέχρι σήμερα, θα θέλαμε μια εικονα από το ύψος των αναθέσεων που έχουν γίνει λόγω της κακοκαιρίας Daniel, και θα θέλαμε μια εικόνα των οφειλών της Δ.Ε.Α.Υ.Μ. έστω σήμερα με την εικόνα που έχετε και ταυτόχρονα αν θα δεχθούμε σαν δημοτική αρχή άλλες δηλώσεις – οφειλές αν θα εμφανιστούν από αύριο, άλλα δελτία παραγγελίας, αν θα υπάρχει καταληκτική ημερομηνία και ποτε θα είστε σε θέση εσείς να κάνετε μια πλήρη ενημέρωση είπε προς τον κ. Αβραμόπουλο ο κ. Παπαχρήστος για να έχουμε μια πλήρη ενημέρωση και να μην ακούμε κουβέντες καφενείου.

Ο κ. Αβραμόπουλος απάντησε σχετικά λέγοντας πως μέχρι τέλος του μήνα και θα πραγματοποιήσουμε μια ειδική συνεδρίαση με υπηρεσιακούς παράγοντες και εκεί θα παρουσιάσουμε όλες τις οφειλές και τα ανάλογα στοιχεία!

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr