“Σωτήρας” ο Σωτήρης Παπαχρήστος και ας του την είπε ο Δήμαρχος που άλλαξε μετά την εισήγηση

1 1.903

Πολλά φάνηκαν στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που έγινε το βράδυ της Πέμπτης.

Ένα από αυτά ήταν η αντιμετώπιση του Δημάρχου κ. Αλέκου στο πρόσωπο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παπαχρήστου σε θέμα που ήταν περί παραχώρησης κοινοτικής έκτασης στην Αγία Παρασκευή Διάβας για εγκατάσταση κτηνοτροφικής μονάδας (ποιμνιοστάσιο) που στο τέλος φάνηκε πως μόνο ορθός και δικαίως έπραξε με πανηγυρική δικαίωση από το αποτέλεσμα!

Ο κ. Παπαχρήστος που ορθά έπραξε κατ όλους, έδωσε τον λόγο να τοποθετηθούν όσοι επιθυμούσαν και συγκεκριμένα οι Δημοτικοί Σύμβουλοι από την Διάβα ( Αβραμόπουλος, Ράντος, Φροσυνάκη ) που είχαν ιδιαίτερη άποψη επί του θέματος οι οποίοι πρότειναν την αναβολή, καθώς υπάρχουν αντιδράσεις, αλλά και στον πρώην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και νυν Δημοτικό Σύμβουλο κ. Χαλατσάκη που ζήτησε από τον Δήμαρχο να πάρει αναβολή το θέμα, μετά και τις αντιδράσεις που υπάρχουν.

Ο Δήμαρχος κ. Αλέκος μετά την τοποθέτηση του κ. Χαλατσάκη είπε χαρακτηριστικά στον κ. Παπαχρήστο: Έπρεπε να σταματήσει η κουβέντα μετά την τοποθέτηση την δική μου… Εδώ όμως επειδή με συγκίνησε η τοποθέτηση του κ. Χαλατσάκη, προτείνω στο σώμα την αναβολή του θέματος και να επανέλθει εκ νέου στο τοπικό συμβούλιο της Διάβας… με τον κ. Παπαχρήστο να βγαίνει δικαιωμένος που έδωσε τον λόγο και έσωσε την κατάσταση λέγοντας, εφόσον κ. Δήμαρχε είναι η τελική σας πρόταση καθώς πριν υπήρχε μια άλλη ( !!! ), καλώς άφησα να πάρει τον λόγο ο κ. Χαλατσάκης.

Η αρχική εισήγηση του κ. Δημάρχου ήταν να δοθεί ο χώρος στην αιτούσα.

δειτε και το σχετικό video της συνεδρίασης από τα  24:00 λεπτά και μετά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
1 Σχόλιο
  1. ΟΧΙάς λέει

    Ανάμεσα σε δυο βουνά μια γίδα αγριοβελάζει τι είναι Δήμαρχε………..

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.