Σώστε το περιβάλλον: Τα σωστά μελισσοκομικά είδη κάνουν τη διαφορά!

Οι μέλισσες είναι οι πιο ακούραστες εργάτριες της φύσης και καθημερινά βοηθούν τα φυτά και τα λουλούδια να αναπαραχθούν παίζοντας πολύτιμο ρόλο για το περιβάλλον.

0 140

Οι μέλισσες είναι οι πιο ακούραστες εργάτριες της φύσης και καθημερινά βοηθούν τα φυτά και τα λουλούδια να αναπαραχθούν παίζοντας πολύτιμο ρόλο για το περιβάλλον.

Οι μέλισσες είναι οι πιο ακούραστες εργάτριες της φύσης και καθημερινά βοηθούν τα φυτά και τα λουλούδια να αναπαραχθούν παίζοντας πολύτιμο ρόλο για το περιβάλλον. Ποιος βοηθάει όμως τις μέλισσες;

Επιλέγοντας τα σωστά μελισσοκομικά είδη μπορείτε να αναλάβετε κι εσείς ενεργό δράση στην προστασία του περιβάλλοντος αλλά και την ικανοποιητική παραγωγή ποιοτικού μελιού από τα μελίσσια σας, αφού θα παρέχετε στις μέλισσες σας την καλύτερη διατροφή για να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες τους σε ενέργεια για την απαιτητική καθημερινότητα τους.

Χρησιμοποιούνται παντός καιρού

Τα σωστά μελισσοκομικά προϊόντα πρέπει να έχουν τις απαραίτητες προδιαγραφές για να τρέφονται οι μέλισσες παντός καιρού. Δηλαδή να παρέχουν στις μέλισσες σας την απαραίτητη ενέργεια και τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται την Άνοιξη που δουλεύουν full time για να επικονιάσουν τα λουλούδια και τα φυτά και να δημιουργήσουν το μέλι, αλλά και το χειμώνα που υπάρχει κενό ανθοφορίας και άρα όχι αρκετή τροφή και επιπλέον οι χαμηλές θερμοκρασίες μπορούν να αποδειχθούν θανατηφόρες για τις μέλισσες που δεν τρέφονται σωστά.

Ιδανικά για κάθε ανάγκη των μελισσών σας

Εκτός από την συλλογή γύρης και την επικονίαση, ένα σημαντικό στοιχείο στην καθημερινότητα των μελισσών και την υγεία του μελισσοσμήνους είναι η αναπαραγωγή των βασιλισσών τους. Τα κατάλληλα μελισσοκομικά προϊόντα θα βοηθήσουν τη βασίλισσα της κυψέλης να ανταπεξέλθει σε αυτή την απαιτητική διαδικασία και να γεννήσει πολλά και υγιή αυγά για να μεγαλώσει την κυψέλη της με δυνατές μέλισσες ανθεκτικές σε ασθένειες.

Μεγάλη διάρκεια ζωής

Καλύπτοντας αποτελεσματικά τις ανάγκες των μελισσών σας, τους εξασφαλίζετε μεγάλη διάρκεια υγιούς ζωής κάνοντας τες αποδοτικές και χρήσιμες για ακόμη περισσότερα χρόνια. Έτσι βοηθάτε όχι μόνο την επιχείρηση σας, αλλά και το φυσικό περιβάλλον γύρω από αυτή, αφού οι μέλισσες σας φροντίζουν για την αναπαραγωγή των φυτών και την διαιώνιση μίας υγιούς τροφικής αλυσίδας.

Επισκεφθείτε σήμερα την ιστοσελίδα της Apifonda και βρείτε τα κορυφαία μελισσοκομικά είδη στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.