Σοκ στα Τρίκαλα και στην περιοχή από τον ξαφνικό χαμό του Χρήστου Μόρφου

0 5.236

Ο χαμογελαστός, καλοσυνάτος και πάντα ευγενικός Χρήστος Μόρφος έφυγε χθες ξαφνικά απο την ζωή σε ηλικία 68 ετών. Ο Χρήστος ήταν ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους προπονητές ποδοσφαίρου στα Τρίκαλα καθώς επί σειρά ετών είχε διατελέσει Ενωσιακός προπονητής αναδεικνύοντας πολλούς ποδοσφαιριστές που έκαναν μετέπειτα καριέρα. Για την προσφορά του αυτή μάλιστα είχε τιμηθεί πρόσφατα και απο την ΕΠΣ Τρικάλων.

Είχε εργαστεί στον ΑΟ Τρίκαλα για αρκετά χρόνια ως υπεύθυνος φυσικής κατάστασης και είχε συνεργαστεί με αρκετούς προπονητές αφήνοντας το στίγμα του στις αρχές της δεκαετίας του 90.

Ως εκπαιδευτικός είχε υπηρετήσει σε πολλά χρόνια των Τρικάλων και της Καρδίτσας φτάνοντας ως τον βαθμό του Διευθυντή και είχε συνταξιοδοτηθεί απολαμβάνοντας όμορφες και χαλαρές οικογενειακές στιγμές με την σύζυγο του Φώφη Νούρου και την κόρη του Φρύνη που αποκατέστησε και η οποία του χάρισε δύο εγγονάκια.

Ο Χρήστος ήταν ακόμη η ψυχή του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Τρικάλων και επί των ημερών του είχαν γίνει τα κονάκια στον Άγιο Οικουμένιο αλλά και πάρα πολλά ανταμώματα στο Περτούλι.

sportrikala.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.