Σοφία Μπεκατώρου: Γνωστός Ολυμπιονίκης μου επιτέθηκε σεξουαλικά στα 16 μου

0 261

Σε νέα βαθιά ανθρώπινη, συγκλονιστική, συνέντευξή της, η Σοφία Μπεκατώρου, η γυναίκα που έκανε πρώτη το βήμα για να σπάσει το απόστημα της σεξουαλικής παρενόχλησης στον αθλητισμό, κάνει μια σοκαριστική ανακάλυψη: Ολυμπιονίκης την είχε παρενοχλήσει όταν εκείνη ήταν 16 ετών!

Δεν έχουν περάσει πολλοί μήνες από την ημέρα που η Σοφία Μπεκατώρου, χρυσή Ολυμπιονίκης στην Αθήνα η ίδια, αποκάλυπτε πως είχε πέσει θύμα βιασμού από γνωστό παράγοντα της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας. Από έναν άνθρωπο που εμπιστευόταν και αυτό εκμεταλλεύτηκε για τη βιάσει κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην Ισπανία.

Από εκείνη την ημέρα η Σοφία Μπεκατώρου έγινε το πρόσωπο του κινήματος MeToo στην Ελλάδα. Και δικαίως.

Σήμερα (22.07.2021), σε μια συγκλονιστική συνέντευξη στην εφημερίδα Τα Νέα, όπου μιλά για τη βουλιμία της, τις κρίσεις και τις επικρίσεις για το βάρος της από τους γονείς της, για τη διέξοδο που έβρισκε στην ιστιοπλοΐα, δεδομένου πως εκεί μπορούσε να παίξει με τους φίλους της, αποκαλύπτει και κάτι ακόμα: πως στα 16 της χρόνια είχε δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό Ολυμπιονίκη. Από έναν άνθρωπο που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί.

«Όταν ήμουν 16 ετών, ο οποίος ευτυχώς άκουσε το όχι που του είπα. Το έχω καταθέσει στον εισαγγελέα, αλλά είναι δευτερευούσης σημασίας σε σχέση με αυτό που συνέβη από παράγοντα. Ήταν Σεπτέμβρης, κάναμε προπόνηση στον Πειραιά και επειδή φυσούσε πάρα πολύ δεν μπορούσαμε να βγούμε με σκάφος. Εκείνος είχε ένα τζετ σκι και μου πρότεινε να πάμε να δούμε τον καιρό. Δέχτηκα. Κάποια στιγμή βγάζει το τζετ σκι από την πίσω πλευρά της Μαρίνας Ζέας, προσποιούμενος ότι θέλει να φτιάξει κάτι, με ρίχνει πάνω στο τζετ σκι -υπ’ όψιν ήταν 100 κιλά- και με κοιτάζει. Του λέω “τι κάνεις;”. Μου απάντησε “έλα τώρα, δεν θέλεις;”. Του απάντησα “όχι” και εκείνος με άφησε και επιστρέψαμε πίσω».

πηγη newsit.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.