ΣΜΥ – Προκαταρκτικές εξετάσεις

Την Τρίτη 06 Ιουλίου 2010 άρχισαν οι προκαταρκτικές εξετάσεις για τους υποψηφίους της ΣΜΥ.

0 91

Την Τρίτη 06 Ιουλίου 2010 άρχισαν οι προκαταρκτικές εξετάσεις για τους υποψηφίους της ΣΜΥ.

Την Τρίτη 06 Ιουλίου 2010 άρχισαν οι προκαταρκτικές εξετάσεις για τους υποψηφίους της ΣΜΥ. Για τους υποψηφίους των Στρατιωτικών Σχολών προβλέπονται Προκαταρκτικές Εξετάσεις (ΠΚΕ) οι οποίες υπόκεινται σε ένα ενιαίο επιλογικό σύστημα που περιλαμβάνει Ψυχομετρικές – Αθλητικές Δοκιμασίες και Υγειονομικές Εξετάσεις. Η Σχολή, υποβάλει σε Προκαταρκτικές Εξετάσεις τους «αποκλειστικούς» της υποψηφίους, καθώς και τους υποψηφίους που έχουν δηλώσει τη ΣΜΥ ως «πρώτη προτίμηση».

Οι υποψήφιοι έχουν ήδη κατανεμηθεί σε ομάδες (Καταστάσεις έχουν αποσταλεί σε όλα τα Στρατολογικά Γραφεία) και οι ΠΚΕ της κάθε ομάδας διαρκούν τέσσερεις ημέρες, όπως παρακάτω:

Την 1η ημέρα οι υποψήφιοι παρουσιάζονται στο 414 ΣΝΕΝ (Πεντέλη Αττικής) για Υγειονομικές εξετάσεις

Την 2η ημέρα οι υποψήφιοι παρουσιάζονται στο 401 ΓΣΝΑ (οδός Μεσογείων και Κατεχάκη στο Χολαργό Αττικής) για εξέταση από την Ανώτατη Στρατιωτική Υγειονομική Επιτροπή (ΑΣΥΕ).

Την 3η ημέρα οι υποψήφιοι παρουσιάζονται στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων για τις Αθλητικές δοκιμασίες και στη συνέχεια στη Σχολή για να εξεταστούν στις Ψυχομετρικές δοκιμασίες. Επίσης, παρουσιάζονται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Τρικάλων, όσοι έχουν δηλώσει Σχολή που απαιτεί εξέταση στην κολύμβηση. (ΣΝΔ, ΣΙ ΣΜΥΝ, ΣΙΡ)

Την 4η ημέρα παρουσιάζονται στην επιτροπή Ψυχομετρικών Εξετάσεων για την συνέντευξη.

 

Η Σχολή έχει οργανώσει και θα διεξάγει τις ΠΚΕ των υποψηφίων από 06 μέχρι 22 Ιουλίου 2010 στις εγκαταστάσεις της, στο Δημοτικό Στάδιο και στο Κολυμβητήριο Τρικάλων.

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στα κατά τόπους Στρατολογικά Γραφεία ή να επικοινωνούν με το Τμήμα Εισαγωγικών Εξετάσεων της Σχολής στα τηλέφωνα: 2431038635, 2431038637, 2431039632, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.