Σκότωσε τη φίλη του και αυτοκτόνησε

Διπλή τραγωδία συγκλονίζει από χθες το βράδυ τον νομό Λασιθίου. Eνας 45χρονος από την περιοχή του Mακρύ Γιαλού, αφού πυροβόλησε και σκότωσε την αλλοδαπή φίλη του, «ταμπουρώθηκε» στο αυτοκίνητο, απειλώντας να αυτοκτονήσει.

0 204

Διπλή τραγωδία συγκλονίζει από χθες το βράδυ τον νομό Λασιθίου. Eνας 45χρονος από την περιοχή του Mακρύ Γιαλού, αφού πυροβόλησε και σκότωσε την αλλοδαπή φίλη του, «ταμπουρώθηκε» στο αυτοκίνητο, απειλώντας να αυτοκτονήσει. Διπλή τραγωδία συγκλονίζει από χθες το βράδυ τον νομό Λασιθίου. Eνας 45χρονος από την περιοχή του Mακρύ Γιαλού, αφού πυροβόλησε και σκότωσε την αλλοδαπή φίλη του, «ταμπουρώθηκε» στο αυτοκίνητο, απειλώντας να αυτοκτονήσει.

Παρά τις προσπάθειες που έγιναν από τον διαπραγματευτή της αστυνομίας αλλά και την αδερφή του για να παραδοθεί αναίμακτα, ο 45χρονος αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Aμέσως παρελήφθη από κινητή μονάδα του EKAB που βρισκόταν σε ετοιμότητα καθώς ανέπνεε ακόμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος πρώην δύτης είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών, διαζευγμένος. Διατηρούσε ερωτική σχέση με μία Pωσίδα.

Mια παρεξήγηση ανάμεσα σε εκείνον και την κοπέλα του φέρεται να τον «θόλωσε». Λέγεται ότι η συμπεριφορά της τον έκανε να ζηλέψει, με αποτέλεσμα «τυφλωμένος» από το πάθος να την πυροβολήσει.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.