«Σκιές» για το πιστοποιητικό του Τζόκοβιτς – «Το τεστ άλλαξε από αρνητικό σε θετικό»

0 563

Ενώ ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχει ξεκινήσει να προπονείται στην άλλη γωνιά του πλανήτη, η υπόθεση παραμονής του ή όχι συνεχίζει να απασχολεί τις Αρχές της χώρας, προκαλώντας φυσικά παγκόσμιο ενδιαφέρον σε φαν του αθλήματος και όχι μόνο.

Την Δευτέρα (10/01) η δικαστική απόφαση δικαίωσε τον Σέρβο, ωστόσο οι αρμόδιοι φορείς αμφισβητούν την απόφαση και συνεχίζουν να ψάχνουν την υπόθεση για να «τσακώσουν» τον Τζόκοβιτς, ο οποίος είτε δήλωσε ψευδές PCR test είτε έσπασε την καραντίνα του, αφού σύμφωνα με το επίσημο έγγραφο διεγνώσθη θετικός στις 16 Δεκεμβρίου αλλά την επόμενη (17/12) έκανε δημόσια εμφάνιση χωρίς να τηρηθούν μέτρα.

Τώρα έρχεται το γερμανικό Μέσο «Der Spiegel» να ισχυριστεί πως σκάναρε το QR Code του Τζόκοβιτς, το οποίο οδήγησε στην σωστή διεύθυνση (στις 13:19 την Δευτέρα, ώρα Γερμανίας), δείχνοντας τον Σέρβο αρνητικό, αλλά μετά από μια ώρα τον εμφάνιζε θετικό!

Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας της Σερβίας, με βάση το χαρτί που είχε μαζί του στην Αυστραλία για να αποδείξει ότι νόσησε στα μέσα Δεκεμβρίου,  ο «Νόλε» έδωσε δείγμα στις 13:05 στις 16/12/21 και μερικές ώρες αργότερα παρέλαβε το θετικό αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα στις 20:19.

 

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.