Σ.Κ.Α. Μετεώρων – Αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης

Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Κλασσικού Αθλητισμού Μετεώρων (Σ.Κ.Α.Μ.) πραγματοποιήσαμε συνέλευση,

0 37

Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Κλασσικού Αθλητισμού Μετεώρων (Σ.Κ.Α.Μ.) πραγματοποιήσαμε συνέλευση,

Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Κλασσικού Αθλητισμού Μετεώρων (Σ.Κ.Α.Μ.) πραγματοποιήσαμε συνέλευση, την Τετάρτη 25/06/2014 και, μεταξύ άλλων, αποφασίσαμε:

1. Ν’ απευθύνουμε κάλεσμα στην τοπική κοινωνία της Καλαμπάκας για την επάνδρωση και λειτουργία Τμήματος Δρομέων Υγείας, παράλληλα με τη λειτουργία των υπολοίπων αθλητικών – αγωνιστικών τμημάτων, όπου ήδη δραστηριοποιούμαστε επιτυχώς τα τελευταία χρόνια.

Οι Δρόμοι Υγείας είναι μια μορφή αθλητικής δραστηριότητας ιδιαίτερα προσιτή στο ευρύ κοινό και με πολλαπλά οφέλη, η οποία έλειπε ως τώρα από την πόλη μας, μολονότι θεωρείται ήδη πολύ δημοφιλής διεθνώς, ενώ αναπτύσσεται διαρκώς και στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Κρίνουμε ότι αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για πολλούς συμπολίτες μας, οι οποίοι επιθυμούν να εντάξουν την ήπια άσκηση στην καθημερινότητά τους αλλά διστάζουν ή φοβούνται λόγω άγνοιας.

Ο ΣΚΑΜ είναι σε θέση να τους υποστηρίξει στο εγχείρημά τους και να λύσει τις απορίες τους.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα μέλη του ΣΚΑΜ και να ενημερώνονται σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής και συμμετοχής.

2. Να παρουσιάσουμε στο κοινό το τεχνικό αθλητικό t-shirt του Τμήματος Δρομέων του ΣΚΑΜ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το παραγγείλουν στο επιθυμητό μέγεθος (από XS ως XXL), επικοινωνώντας με τον ταμία του συλλόγου Χρήστο Κοντογούλα
Στα τηλέφωνα 24320-75080 και 6974211830 (ώρες γραφείου).

Με τιμή,
το ΔΣ του ΣΚΑΜ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.