Σήμερα η απόφαση για την αναστολή απεργίας των Ταξί

Σήμερα στις 10 το πρωί θα πραγματοποιηθεί, τελικά, η έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας ιδιοκτητών ταξί, προκειμένου να ληφθεί απόφαση για την αναστολή ή όχι των απεργιακών κινητοποιήσεων.

0 230

Σήμερα στις 10 το πρωί θα πραγματοποιηθεί, τελικά, η έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας ιδιοκτητών ταξί, προκειμένου να ληφθεί απόφαση για την αναστολή ή όχι των απεργιακών κινητοποιήσεων. Σήμερα στις 10 το πρωί θα πραγματοποιηθεί, τελικά, η έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας ιδιοκτητών ταξί, προκειμένου να ληφθεί απόφαση για την αναστολή ή όχι των απεργιακών κινητοποιήσεων. Η συνεδρίαση επρόκειτο να γίνει εκτάκτως χθες το απόγευμα, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατόν, όπως δήλωναν στελέχη της Ομοσπονδίας, καθώς δεν επαρκούσε ο χρόνος για την άφιξη των μελών του ΔΣ από την περιφέρεια.

Καθοριστική για την εξέλιξη αυτή αποδείχθηκε η συνάντηση του προεδρείου τους ΠΟΕΙΑΤΑ, με τους περιφερειάρχες της χώρας και η δέσμευσή τους ότι δεν θα δέχονται αιτήσεις, ούτε θα εκδώσουν νέες άδειες για ταξί, μέχρι να κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, το οποίο θα προβλέπει απελευθέρωση, με κανόνες, του επαγγέλματος των ταξί, όπως έχει ήδη δηλώσει η κυβέρνηση, τόσο δια στόματος του αρμόδιου υπουργού Γιάννη Ραγκούση, όσο και του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.