Σημαντικές επιτυχίες του Shidokan Καλαμπάκας στο Kyokushinkai Καράτε

Το Σάββατο 22 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε το 18ο Ετήσιο Πρωτάθλημα KYOKUSHINKAI ΚΑΡΑΤΕ (knock-Down)

0 252

Το Σάββατο 22 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε το 18ο Ετήσιο Πρωτάθλημα KYOKUSHINKAI ΚΑΡΑΤΕ (knock-Down)

Το Σάββατο 22 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε το 18ο Ετήσιο Πρωτάθλημα KYOKUSHINKAI ΚΑΡΑΤΕ (knock-Down) πλήρους επαφής, στο κατάμεστο Δημοτικό Γυμναστήριο ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ στο Βόλο, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΚΑΡΑΤΕ (ΕΛΟΚ).

Με απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία 190 αθλητές και αθλήτριες από 15 Συλλόγους ενεργά Μέλη της ΕΛΟΚ, συμμετείχαν στο Πρωτάθλημα με ένα εξαιρετικό υψηλό τεχνικό και αγωνιστικό επίπεδο χωρίς τραυματισμούς.

To Shidokan Καλαμπάκας με τον εκπαιδευτή του, συμμετείχε με τον Α.Σ. Πήγασο Βόλου στο πρωτάθλημα με αρκετές σημαντικές επιτυχίες αγωνιζόμενοι με τους κανονισμούς του Kyokushin καράτε που διαφέρουν σε σύγκριση με αυτούς του Shidokan.

Δύο (2) αθλητές, οι Χασιώτης Νικόλαος και Σκρέκας Κων/νος, κατέκτησαν χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία τους και πέντε (5) ακόμη αθλητές φτάνοντας στον τελικό της κατηγορίας τους κατέκτησαν τη 2η θέση-αργυρό μετάλλιο.

Οι αθλητές αυτοί είναι οι: Χασιώτης Απόστ., Αποστόλου Νικ., Παπακώστα Δέσποινα, Παπακώστας Κων/νος και Άρης Τσέκα.

Ο προπονητής Χρήστος Καραγεώργος 3 Dan συγχαίρει τους αθλητές για την προσπάθεια που κατέβαλαν και ειδικότερα για τις σημαντικές επιτυχίες τους.

PapakostasKonSkrekasKonstXasiotisApostXasiotisNik

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.