Σεμινάριο ILS στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων

0 592

Με επιτυχία διεξάγεται το σεμινάριο ILS (Άμεση Υποστήριξη της Ζωής) το οποίο διοργανώνει για πρώτη φορά το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, σήμερα 3 και αύριο 4 Νοεμβρίου, από μία ομάδα πιστοποιημένων εκπαιδευτών του European Resuscitation Council (ERC). Το μάθημα άμεσης υποστήριξης ζωής είναι ένα διεπιστημονικό μάθημα το οποίο παρέχει τις βασικές γνώσεις και δεξιότητες που είναι σημαντικές στην αρχική φάση της θεραπείας ενός ασθενούς που πάσχει από σοβαρή ασθένεια και χρειάζεται αναζωογόνηση.

Μ’ αυτό τον τρόπο “αμαυρώνεται” για κάποιους το Νοσοκομείο Τρικάλων… Δυστυχώς γι αυτούς όσο και να συκοφαντούν, όσο και να θέλουν να δημιουργήσουν μια άλλη εικόνα -αυτή που επιθυμούν-. Δεν θα μπορέσουν!!!

Τα γεγονότα που συμβάλλουν στην ραγδαία ανάπτυξη του Νοσοκομείου και στην αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας είναι συνεχιζόμενα, έχουν παρόν και μέλλον και θα συνεχίσουν να ανεβάζουν το επίπεδό του. Τους αφήνουμε λοιπόν «στη σκέψη τους» για το πως θα ικανοποιήσουν τα προσωπικά τους ή άλλα συμφέροντα και συνεχίζουμε με σκοπό την ανασύσταση της υγείας και την προσφορά στον τρικαλινό λαό.

Μπράβο στη Διοίκηση του νοσοκομείου, στους νοσηλευτές που συμμετέχουν στο σεμινάριο δίνοντας δείγμα πολύ καλής κατάρτισης νοσηλευτικού προσωπικού – σύμφωνα με τα λεγόμενα των εκπαιδευτών-.

Συνεχίζουμε….!!!!

ΤΜΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.