Σελίν Ντιόν: Η αδελφή της ενημερώνει για την υγεία της – «Δεν βρίσκουμε φάρμακο που να αποδίδει»

0 1.632

Νεότερα για την υγεία της Σελίν Ντιόν, που διαγνώστηκε με το σύνδρομο stiff person, μοιράστηκε η αδελφή της τραγουδίστριας.

Η Σελίν Ντίον είχε αναγκαστεί να ακυρώσει τις εναπομείνασες συναυλίες της, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της, μετά τη διάγνωσή της με την πάθηση αυτή, που επηρεάζει τους μυς και «κλειδώνει» το σώμα σε άκαμπτες θέσεις.

Τα συμπτώματα που αντιμετωπίζει η ίδια είναι δυσκαμψία, σπασμοί αλλά και συχνές πτώσεις, κάτι που καθιστά αδύνατες τις εμφανίσεις της.

Η αδελφή της, Κλοντέν, παρείχε ενημέρωση για το πώς βαίνει η υγεία της, σημειώνοντας επιχειρεί να ανακάμψει.

Σε συνέντευξή της στην Le Journal de Montreal, ενημέρωσε πως η άλλη τους αδελφή, Λίντα, μετακόμισε μαζί της.

«Όταν την παίρνω τηλέφωνο και έχει δουλειά, παίρνω την Λίντα, που μένει μαζί της, και μου λέει ότι εργάζεται σκληρά. Είναι σε επικοινωνία με τους κορυφαίους γιατρούς για τη σπάνια πάθησή της» επεσήμανε.

Στη συνέχεια εξήγησε πως η αδελφή της δεν είναι καμία άλλη επιλογή, από το να ακυρώσει την περιοδεία της.

«Ειλικρινά, πιστεύω ότι αυτό που χρειάζεται κυρίως είναι ξεκούραση. Πάντα κάνει τα πάντα, προσπαθεί πάντα να είναι η καλύτερη και κορυφαία. Κάποια στιγμή, η καρδιά και το σώμα σου προσπαθούν να σου πουν κάτι. Είναι σημαντικό να το ακούς» είπε.

Συμπλήρωσε πως πιστεύει ότι θα βρει τη θεραπεία που θα της ταιριάξει. «Της είναι έμφυτο, είναι πειθαρχημένη σε κάθε τομέα της ζωής της. (…) Δεν μπορούμε να βρούμε κάποιο φάρμακο που να αποδίδει, αλλά το να έχουμε ελπίδα είναι σημαντικό» δήλωσε.

lifo.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr