Σε λαϊκό γλέντι εξελίχθηκε η εκδήλωση κοπής της πίτας του Συνδέσμου υδραυλικών νομού Τρικάλων.

0 1.053

 

Στη φιλόξενη αίθουσα του ξενοδοχείου «Αετών Μέλαθρον», πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής η εκδήλωση της κοπής πίτας του Συνδέσμου υδραυλικών νομού Τρικάλων και περιχώρων.

Την πίτα ευλόγησε ο π. Ιάκωβος Αστίθας και παραβρέθηκε σύσσωμο το Δ.Σ. του Συνδέσμου με επικεφαλής τον Πρόεδρο Νίκο Βαλομάνδρα, όπως επίσης και πολλοί υδραυλικοί με τις οικογένειες τους.

Κατά την σύντομη ομιλία του ο κ. Βαλομάνδρας, αφού ευχαρίστησε τους συναδέλφους του και τους επισήμους που παρέστησαν, έκανε μια μικρή αναφορά στις δράσεις του Συνδέσμου, με κυριότερη για την χρονιά που έφυγε την μεγάλη έκθεση «Trikala EXPO» στις παλιές αποθήκες του ΟΣΕ, στις αρχές του περασμένου Σεπτεμβρίου. Για το 2024 ο Σύνδεσμος προγραμματίζει μια σειρά νέων δράσεων, με κυριότερες την συμμετοχή στην έκθεση Climatherm στο Metropolitan Expo της Αθήνας στις 24-25 Φεβρουαρίου, όπως επίσης και ένα Forum για την ενέργεια με την συμμετοχή διακεκριμένων ομιλητών στο Επιμελητήριο Τρικάλων, τον ερχόμενο Μάιο. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απηύθυνε στον ιδιοκτήτη της εταιρείας CherBros Σταμάτη Χερουβείμ για την χορηγία της εκδήλωσης και την δωρεάν διάθεση πολλών και ακριβών δώρων στους τυχερούς

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων η Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρύσα Ντιντή, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σοφία Αλεστά, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ Χρήστος Μπλουγούρας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλης Γιαγιάκος, ο νομικός σύμβουλος του Συνδέσμου Μπάμπης Τσιρογιάννης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου υδραυλικών νομού Λάρισας Δημήτρης Ντόντος κ.α.
Τυχερό φλουρί στη πίτας δεν υπήρχε, αλλά υπήρξε λαχειοφόρος με πολλά και πλούσια δώρα.

Η εκδήλωση έκλεισε με λαϊκό πρόγραμμα από ζωντανή ορχήστρα, που σκόρπισε γλέντι και διασκέδαση σε όλους του παρευρισκόμενους, μέχρι αργά το απόγευμα

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr