Σε δυο ακόμη σημαντικά τουριστικά event, θα προβληθούν τα Μετέωρα μέσα από τις δράσεις της Visit Meteora

Σε δυο ακόμη πολύ σημαντικά τουριστικά event, που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα από τις 22 έως τις 27 Νοεμβρίου, θα προβληθούν τα Μετέωρα μέσα από τις δράσεις της Visit Meteora.

0 229

Σε δυο ακόμη πολύ σημαντικά τουριστικά event, που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα από τις 22 έως τις 27 Νοεμβρίου, θα προβληθούν τα Μετέωρα μέσα από τις δράσεις της Visit Meteora.

Σε δυο ακόμη πολύ σημαντικά τουριστικά event, που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα από τις 22 έως τις 27 Νοεμβρίου, θα προβληθούν τα Μετέωρα μέσα από τις δράσεις της Visit Meteora.

Αναλυτικότερα:

Με την ενεργή παρουσία του προορισμού των Μετεώρων, ύστερα από πρωτοβουλία της εταιρίας Visit Meteora, θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από τις 22 έως τις 24 Νοεμβρίου το ετήσιο συνέδριο της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων και Tour Operators του Ισραήλ (ITTAA). Το σημαντικό αυτό συνέδριο θα πραγματοποιηθεί, με τη συμμετοχή πλέον των 350 επαγγελματιών και διοργανώνεται στη χώρα μας έπειτα από πρωτοβουλία που έλαβε η Ομοσπονδία Συνδέσμων Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Ελλάδας- Fedhatta.

Κατά τη διάρκεια των τριήμερων εργασιών του συνεδρίου, θα πραγματοποιηθούν B2B συναντήσεις μεταξύ των επαγγελματιών του Ισραήλ και των αντιπροσώπων της Visit Meteora αντίστοιχα, προκειμένου να δημιουργηθούν αλλά και ενδυναμωθούν οι συνεργασίες με Ισραηλινούς tour operators. Πέραν των απευθείας συναντήσεων, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του προορισμού των Μετεώρων και των εναλλακτικών μορφών τουρισμού. Έχουν προετοιμαστεί ειδικά πολυήμερα εκδρομικά πακέτα προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τη ζήτηση της συγκεκριμένης αγοράς.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Διβάνη Caravel ενώ θα λειτουργεί σε ειδικό χώρο του ξενοδοχείου Έκθεση Τουριστικής Προβολής Περιφερειών, Δήμων και Τουριστικών Επιχειρήσεων στην οποία θα έχουν άμεση και συνεχή πρόσβαση όλοι οι σύνεδροι. Το συνέδριο θα τιμήσουν με την παρουσία τους εκπρόσωποι των φορέων του τουρισμού του Ισραήλ και της Ελλάδας.

Με απόφαση του γενικού γραμματέα του ΕΟΤ Δημήτρη Τρυφωνόπουλου, θα δοθεί το ποσό των 70.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ ως οικονομική συμμετοχή του Οργανισμού στα έξοδα διοργάνωσης του συνεδρίου. Επιπλέον θα δοθούν 25.000 ευρώ για την κάλυψη εξόδων επίσημου γεύματος ή δείπνου (cocktail) από τον ΕΟΤ προς τιμήν των ξένων επίσημων προσκεκλημένων στο πλαίσιο της διοργάνωσης συνεδρίου.

Η Visit Meteora θα εκπροσωπήσει την περιοχή των Μετεώρων με δικό της περίπτερο σε μια ακόμη σημαντική έκθεση για το 2016 την Greek Tourism Expo, την επίσημη τουριστική έκθεση της Αθήνας, η οποία θα πραγματοποιηθεί 25-27 Νοεμβρίου στο υπερσύγχρονο Εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Με την ήδη επιβεβαιωμένη συμμετοχή κορυφαίων εταιριών η έκθεση αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της Ελληνικής τουριστικής αγοράς και να αποτελέσει το κορυφαίο τουριστικό επιχειρηματικό γεγονός της χρονιάς.

120 Hosted Buyers – 35 Χώρες.

Η δυναμική των Β2Β meetings ισχυροποιείται από τη συμμετοχή Associations, μεγάλων πολυεθνικών εταιριών και Υπουργείων άλλων κρατών.

• 120 επιλεγμένοι Hosted Buyers από 35 χώρες (Ευρώπη, Σκανδιναβία, Βαλκάνια, Μέση Ανατολή , Ασία, ΗΠΑ και Καναδά) θα δώσουν το παρόν για Β2Β συναντήσεις με τους εκθέτες στοχεύοντας στη σύναψη εμπορικών συμφωνιών .
• Διεθνείς Δημοσιογράφοι τουρισμού που θα συμμετέχουν στην Έκθεση θα προβάλλουν στα Διεθνή Μέσα το Ελληνικό τουριστικό προϊόν
• Εκθέτες , ορισμένοι από τους οποίους αποτελούν τους leaders της Ελληνικής τουριστικής αγοράς, θα συμμετέχουν δυναμικά στη προώθηση του Ελληνικού τουριστικού προϊόντος.
• Εμπορικοί Επισκέπτες του Τουριστικού αλλά και άλλων κλάδων της Ελληνικής και της διεθνούς αγοράς θα συναντήσουν τους εκθέτες για να προσφέρουν στην εκθεσιακή τους συμμετοχή πολλαπλασιαστική αξία με νέες συνεργασίες.

Στο περίπτερο της τοπικής εταιρίας θα προβάλλονται ειδικά βίντεο σε μεγάλη επίπεδη οθόνη με τις ομορφιές της περιοχής και τις δραστηριότητες που μπορεί κάποιος να κάνει στα Μετέωρα και την ευρύτερη περιοχή.

Η εταιρία Visit Meteora στα πλαίσια της εταιρικής ευθύνης και σε ανταπόδοση της στήριξης που είχε τα τελευταία τρία χρόνια από το ξενοδοχειακό κλάδο, προσφέρει στην ένωση ξενοδόχων πρόσκληση να παραστεί δια των εκπροσώπων της στο σημαντικό αυτό συνέδριο αλλά και στην σημαντική έκθεση που ακολουθεί στην Αθήνα. Επίσης καλεί άλλες τοπικές τουριστικές επιχειρήσεις, τις επαγγελματικές ενώσεις, μουσεία, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, εστιατόρια κ.α. που ενδιαφέρονται να προβληθούν δωρεάν στο περίπτερο της στην Greek Tourism Expo με έντυπο ή ψηφιακό υλικό να επικοινωνήσουν με τον Γιώργο Κουρέλη στα γραφεία της εταιρίας και στο τηλ. 2432023820 για να παραλάβουν τις προσκλήσεις τους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.