Σε διαρκή επαφή με τους πολίτες του Νομού Τρικάλων η Χαρά Ξάνθη

0 790

Σε διαρκή επαφή με τους πολίτες του Νομού Τρικάλων βρίσκεται η υποψήφια Βουλευτής κ. Χαρά Ξάνθη, η οποία, για μια ακόμη φορά, συνομίλησε σήμερα μαζί τους για τα θέματα του Νομού.

Η Χαρά Ξάνθη, ξεσηκώνει σε κάθε ομιλία της, κύμα ενθουσιασμού σε πολυάριθμα ακροατήρια, ως νέο πρόσωπο στην πολιτική, ως μία αυτοδημιούργητη επαγγελματίας που νοιάζεται για την ιδιαίτερη πατρίδα της, τα Τρίκαλα.

Μπροστά στις νέες προκλήσεις που ανοίγει η δεύτερη τετραετία Μητσοτάκη, η Χαρά Ξάνθη στάθηκε στη σταθερή ευαισθησία της Νέας Δημοκρατίας απέναντι στα προβλήματα των πολιτών, στη βρλτίωση των συντελεστών, ώστε να αυξηθούν περαιτέρω οι συντάξεις και στη φροντίδα τη κυβέρνησης για τόνωση της επιχειρηματικότητας και καταπολέμηση της ανεργίας.

Με δεδομένη την παγκόσμια οικονομική κρίση και τη διατάραξη στις διεθνείς ισορροπίες, μόνο η Νέα Δημοκρατία είναι εκείνη που μπορεί να εγγυηθεί το ελπιδοφόρο μέλλον της Ελλάδας.

Πάνω από όλα, η Χαρά Ξάνθη στάθηκε στα προβλήματα του Νομού Τρικάλων και τις ανάγκες που υπάρχουν για δημόσια έργα, τόνωση της κτηνοτροφίας και της γεωργίας και τουριστική ανάπτυξη με τα ισχυρά “όπλα” που διαθέτει ο Νομός.

Όραμά μου, κατέληξε, είναι να γίνει ο Νομός αναφορά στην πρόοδο και ευημερία. Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να το επιτύχουμε.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.