Δεν πιάστηκε κορόιδο επιχειρηματίας της πόλης μας από απατεώνα – Προσπάθησε να του αποσπάσει χρήματα με λάθος μεταφορά ποσού σε λογαριασμό του

0 1.623

Θύμα τηλεφωνικής απάτης παραλίγο να πέσει σήμερα επιχειρηματίας της πόλης μας από… απατεώνα!

Ο απατεώνας επικοινώνησε με τον επιχειρηματία για αγορά προϊόντος αξίας 430 ευρώ το οποίο θα τοποθετούσε τεχνικός της πόλης μας με κατάθεση χρημάτων στον λογαριασμό του επιχειρηματία.

Στη συνέχεια ο απατεώνας έστειλε το αποδεικτικό κατάθεσης (πλαστό ) το οποίο έδειχνε λάθος ποσό κατά την μεταφορά ( πληρωμή του προϊόντος ) ύψους 4430 αντί για 430 – προσπαθώντας να βγάλει κέρδος 4000 χιλ ευρώ – επικοινωνώντας με τον επιχειρηματία ζητώντας να του γίνει άμεσα επιστροφή του λάθους ποσού εκμεταλλευόμενος και των ημερών για να φανεί αν έγινε πραγματικά η κατάθεση η όχι.

Ο υποψιασμένος επιχειρηματίας απάντησε κατάλληλα στον απατεώνα πως για να κάνει μια τέτοια επιστροφή θα πρέπει να δει πρώτα τα χρήματα στον λογαριασμό του ενημερώνοντας σχετικά και τον μηχανικό που ο απατεώνας χρησιμοποίησε το όνομά του.

Φυσικά αφού ο απατεώνας δεν μπόρεσε να πιάσει κορόιδο τον επιχειρηματία “εξαφανίστηκε” κλείνοντας τα τηλέφωνα του.

Παρόμοιο περιστατικό υπήρξε και πάλι στην περιοχή μας, όπως μας έγινε γνωστό, χωρίς πάλι επιτυχία… από απατεώνα που προφασίστηκε δημόσιο πρόσωπο!

Με βάση το παραπάνω γεγονός να είστε προσεκτικοί στις όποιες συναλλαγές…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.