Σχέδιο «καθαρή πόλη» από τη νέα Δημοτική Αρχή – Με όλες τις δυνάμεις δίνει τη μάχη της καθημερινότητας

0 650

Με κάθε δυνατό διαθέσιμο μέσο οι Υπηρεσίες Καθαρισμού και Πρασίνου δίνουν τη μάχη της καθημερινότητας για μια πιο καθαρή και βιώσιμη πόλη σύμφωνα με το σχεδιασμό της νέα Δημοτικής Αρχής. Ήδη από τις πρώτες μέρες η δουλειά που ξεκίνησε να γίνεται είναι ορατή. Τις προηγούμενες μέρες συνεργεία του Δήμου Μετεώρων σε γειτονιές της Καλαμπάκας αλλά και στις Δημοτικές Κοινότητες προχώρησαν στην αποκομιδή κλαδιών και χόρτων από σημεία που δημιουργούσαν πρόβλημα, στην αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων, στον καθαρισμό φρεατίων για την αποτροπή πλημμυρικών φαινομένων σε περίπτωση ισχυρών βροχοπτώσεων αλλά και στην αποκατάσταση και συντήρηση εξοπλισμού σε κοινόχρηστους χώρους και χώρους αναψυχής.

 

Λ. Αβραμόπουλος: «Δίνουμε τη μάχη της καθημερινότητας με όλες μας τις δυνάμεις»

 

«Είμαστε στην αρχή, όμως, πιστεύω ότι γίνονται σημαντικά βήματα για τον καθαρισμό της πόλη μας και γενικότερα των χωριών του Δήμου μας. Οι προσπάθειες μας είναι εντατικές και συντονισμένες, με όλες μας τις δυνάμεις και μαζί με τις Υπηρεσίες και τα συνεργεία του Δήμου δίνουμε τη μάχη της καθημερινότητας. Θα κάνουμε τα πάντα για μια πιο καθαρή και λειτουργική πόλη. Ό,τι είπαμε, το κάνουμε πράξη.» δήλωσε ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος. 

Συστάσεις προς τους πολίτες

Από τη Διεύθυνση Καθαριότητας και Πρασίνου επισημαίνεται προς τους πολίτες ότι απαγορεύεται η απόθεση ογκωδών αντικειμένων και μπάζων μετά από ανακαίνιση σπιτιών ή καταστημάτων σε δημόσιο χώρο. Οι παραβάτες θα τιμωρούνται με πρόστιμο σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Παράλληλα, καλούνται οι πολίτες να αποφεύγουν την απόθεση στους κάδους απορριμμάτων εύφλεκτων υπολειμμάτων από τζάκια και σόμπες.   

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr