Σαρωτικό πέρασμα από τα χωριά για τον Θανάση Λιούτα

0 530

Απίστευτος ο κόσμος που συγκεντρώθηκε στα χωριά της Φαρκαδόνας, Πετρόπορο, Παναγίτσα, Αχλαδοχώρι, Κρήνη και Γριζάνο, για να υποδεχθεί τον Θανάση Λιούτα

Το απόγευμα της Παρασκευής 12 Μαΐου, με πρώτο σταθμό, τον Πετρόπορο και τελευταίο το Γριζάνο, ο Θανάσης Λιούτας περιόδευσε για ακόμη μια φορά σε χωριά της Φαρκαδόνας, συναντώντας και συζητώντας με όλους τους κατοίκους της περιοχής.

Το κλίμα πολύ θερμό και οικείο. Οι άνθρωποι υποδέχθηκαν τον εκ νέου υποψήφιο βουλευτή του Νομού μας με τη ΝΔ, αγκαλιάζοντας τον, αποδεικνύοντας το μεγάλο δέσιμο και συγχρόνως μια μεγάλη επιβράβευση για την πορεία του Θανάση Λιούτα στα κοινοβουλευτικά έδρανα, τα τέσσερα τελευταία χρόνια.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε γύρω από ζητήματα οικονομίας και πρωτογενούς τομέα, με τον Θανάση Λιούτα να επισημαίνει τις τομές που έχουν επιτευχθεί και τη μεγάλη στήριξη που δόθηκε προς τις τοπικές μας κοινωνίες.

Ο εκ νέου υποψήφιος βουλευτής μας ποτέ δε σταμάτησε να τρέχει για να έρθουν λύσεις στον τόπο μας, ουσιαστικά θέτοντας το κάθε ένα ζήτημα των συμπολιτών μας ευθέως και άμεσα σε κάθε αρμόδιο Υπουργείο και ζητώντας τη δίκαιη και κατάλληλη λύση.

Με επιμονή και μεθοδικότητα, ο Θανάσης Λιούτας βοήθησε ουσιαστικά και σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό, πάντοτε διατηρώντας τις ίδιες ζεστές σχέσεις με την κοινωνία, όπως αυτές που τους συνέδεαν όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.