Σάμος: Πανελλήνιος θρήνος για τον Άρη και την Κλαίρη – Λουλούδια από τον Μητσοτάκη στο σημείο που έφυγαν τα παιδιά

0 674

Συγκλονισμένη είναι όλη η Ελλάδα από τον τραγικό θάνατο των δυο παιδιών στην Σάμο, αποτέλεσμα του σεισμού της περασμένης Παρασκευής.

Ο Άρης και η Κλαίρη βρήκαν φρικτό θάνατο όταν από το σημείο που περνούσαν μετά από το σχολείο, έγινε ο φονικός σεισμός και καταπλακώθηκαν από τοιχίο σπιτιού που κατέρρευσε.

Η τραγική απώλεια των δυο παιδιών 15 και 17 ετών τα οποία βρέθηκαν αγκαλιασμένα κάτω από τα χαλάσματα έχει προκαλέσει πανελλήνια συγκίνηση με αμέτρητα συγκινητικά μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης…

Σήμερα στη Σάμο βρέθηκε ο Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης ο οποίος άφησε λουλούδια στο σημείο, όπου ο Άρης και η Κλαίρη καταπλακώθηκαν αγκαλιασμένοι και συγκλονισμένος άκουσε την περιγραφή του τραγικού δυστυχήματος.

Ο πρωθυπουργός εξέφρασε τη θλίψη του για τον θάνατο των δυο νέων παιδιών στη Σάμο και διαβεβαίωσε ότι η πολιτεία, θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα των παλαιών και ακατοίκητων κτηρίων που ενέχουν μεγάλο βαθμό επικινδυνότητας.

«Είναι πρόβλημα από το παρελθόν θα σκύψουμε πάνω και από αυτό πρόβλημα και θα το αντιμετωπίσουμε. Είναι το ελάχιστο για να τιμήσουμε τη μνήμη αυτών των νέων παιδιών», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.