Σάκης Αρναούτογλου: βαδίζουμε σε μια “θερμή εισβολή” – Πότε θα δουν χαρά… οι χιονόφιλοι

0 1.035

Στην εξέλιξη του καιρού το επόμενο διάστημα αναφέρεται ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, Σάκης Αρναούτογλου, κάνοντας λόγο για «θερμή εισβολή» την επόμενη εβδομάδα. Οι χιονόφιλοι, όπως σημειώνει, ίσως δουν… χαρά το τρίτο δεκαήμερο του Δεκέμβρη.

Ειδικότερα, στην ανάρτησή του ο Σάκης Αρναούτογλου αναφέρει:

Η αναλογική μηνιαία πειραματική εκτίμηση για τον μήνα Δεκέμβρη 2022, όχι μόνο καλά κρατεί (καθώς εκτός από κατά τόπους αισθητή πτώση της θερμοκρασίας στις 13-14 Δεκεμβρίου), δείχνει τώρα να επιβεβαιώνεται και για το διάστημα 14-21 Δεκεμβρίου, όπου το σύνολο των παγκόσμιων προγνωστικών μοντέλων συμφωνούν πλέον ότι αυτή τη φορά βαδίζουμε σε μια “θερμή εισβολή” (πορτοκαλί χρώματα πάνω από την περιοχή μας) για το παραπάνω χρονικό διάστημα!

Το σημαντικότερο είναι ότι η αναλογική ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ εκτίμηση όλα τα παραπάνω τα “εντόπισε” από τις 30 Νοέμβρη, δείχνοντας την εξέλιξη για 17 ΗΜΕΡΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!!

Για να δούμε αν θα επαληθευθεί και στη συνέχεια και δώσει χαρά στους…χιονόφιλους της μετεοπαρέας μας το τρίτο δεκαήμερο του Δεκέμβρη! Όπως κι εσείς έτσι κι εγώ έχω μεγάλη αγωνία!

Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr